Δημητρούλιας: «Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου»

Δημητρούλιας: «Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για την φετινή πορεία στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με την Πέλιστερ και απένειμε τα εύσημα στην ομάδα του για την φετινή πορεία και προσπάθεια στον όμιλο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Πέλιστερ παραδέχτηκε την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα της για την εμφάνιση. Όπως ανέφερε η ΑΕΚ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε το μυαλό της με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η διαφορά στο σκορ. Παρόλα αυτά δήλωσε περήφανος για τους οκτώ βαθμούς που συγκέντρωσε η ομάδα και τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους: «Θέλω να συγχαρώ την Πέλιστερ. Ξεκάθαρα ήταν καλύτερη σήμερα. Είχαμε κάποιες καλές περιόδους στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στο σκορ αλλά ο αντίπαλος είχε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Συγχαρητήρια είχε πολύ εντυπωσιακές επεμβάσεις. Εμείς πήγαμε στο τέλος του ημιχρόνου με ένα σκορ όχι τόσο κακό αλλά όχι με τόσο καλή ποιότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αξίζαμε να χάσουμε. Καταρρεύσαμε και χάσαμε το μυαλό και την συγκέντρωση μας. Είχαμε κάποιες κακές άμυνες. Παρόλα αυτά πρέπει να πω μπράβο στην ομάδα μου και τους παίκτες για τους οκτώ βαθμούς. Κάναμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια, παίξαμε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους αλλά δε πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στην Πέλιστερ και καλή επιτυχία στην συνέχεια των υποχρεώσεων της».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X