Απίστευτο: Ο Τιάγκο Σίλβα χρεώνει με 400 ευρώ τους θαυμαστές του που θέλουν να του στείλουν μήνυμα!

Απίστευτο: Ο Τιάγκο Σίλβα χρεώνει με 400 ευρώ τους θαυμαστές του που θέλουν να του στείλουν μήνυμα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να παίρνει 115 χιλ. ευρώ την εβδομάδα από την Τσέλσι, παρόλα αυτά χρεώνει με 400 ευρώ τους θαυμαστές του που θέλουν να του στείλουν μήνυμα.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός των «μπλε» γράφτηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα Cameo προκειμένου να έρχεται σε επαφή με οπαδούς της Τσέλσι και προσωπικούς του θαυμαστές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να του στέλνουν διάφορες ευχές.

Μόνο που για να το κάνουν αυτό, οι οπαδοί του Τιάγκο Σίλβα θα πρέπει να πληρώσουν 400 ευρώ, μιας και τόσο χρεώνει την συνδρομή στη συγκεκριμένη πλατφόρμα ο έμπειρος αμυντικός των Λονδρέζων.

Μερικοί οπαδοί αναρωτήθηκαν γιατί ο Βραζιλιάνος χρειάζεται επιπλέον εισόδημα, δεδομένου του τεράστιου μισθού του στην Τσέλσι, από την οποία αμείβεται με 119 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Οπως αναφέρει πάντως η «Sun», ο διεθνής Βραζιλιάνος στόπερ έχει ήδη συγκεντρώσει το ποσό των 13 χιλιάδων ευρώ από τις εγγραφές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X