Τουρκικά ΜΜΕ: «Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Kυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί την ερχόμενη Κυριακή (13/3) με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με την τουρκική προεδρία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δύο ηγέτες θα παρακαθίσουν σε γεύμα με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Φανάρι για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει έτοιμος για αυτή τη συνάντηση, κρίνοντας τη συγκυρία κατάλληλη με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Eίμαι ανοιχτός σε συνάντηση με τον Tούρκο Πρόεδρο ανά πάσα στιγμή, πόσω μάλλον τώρα. Όπως είπα δεν θα έρθει ξαφνικά μια άνοιξη και θα έχουμε ξεπεράσει όλες τις διαφορές μας, αλλά πιστεύω ότι οι συναντήσεις οι οποίες διευκολύνουν στο να εκτονωθεί ένα κλίμα έντασης το οποίο δεν έχει πυροδοτήσει η Ελλάδα, νομίζω ότι μόνο χρήσιμες μπορούν να είναι σε αυτή τη συγκυρία», είχε αναφέρει ο Πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνέντευξη του στον Alpha.

Η συγκυρία πάντως που θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη υπό τα νέα δεδομένα που προκαλεί η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αλλά και μια ευκαιρία ίσως για να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο χώρες.

Από την ελληνική πλευρά πάντως δεν υπάρχει προς ώρας επίσημη επιβεβαίωση για τη συνάντηση.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X