Στο στόχαστρο της Ιντερ ο Ντιμπάλα!

Ντιμπάλα: «Περήφανος που είμαι Αργεντινός, όλοι είμαστε μαζί σας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάολο Ντιμπάλα, εκτός απροόπτου διανύει την τελευταία του χρονιά στους «Μπιανκονέρι», καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο ατζέντης του Χόρχε Αντούν θα συναντηθεί με τον σύλλογο την Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν πιθανή ανανέωση. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport», αναφέρει ότι η Ίντερ περιμένει στη γωνία προκειμένου να κάνει τη κίνησή της. Παρ’ όλα αυτά οι «νερατζούρι» δεν έχουν την οικονομική πολυτέλεια να προσφέρουν τόσα όσα η Γιουβέντους.

Η τελευταία προσφορά των «μπιανκονέρι» ήταν τετραετές συμβόλαιο με 8 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν συν άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους. Η Ίντερ ωστόσο, είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X