Εισβολή στην Ουκρανία: Αλλη μια εφιαλτική νύχτα σε Κίεβο, Μαριούπολη και Χάρκοβο (VIDEO)

Εισβολή στην Ουκρανία: Αλλη μια εφιαλτική νύχτα σε Κίεβο, Μαριούπολη και Χάρκοβο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ίδιο έργο θεατές οι Ουκρανοί πολίτες που θα βιώσουν ακόμη μια εφιαλτική νύχτα, με τους βομβαρδισμούς και τις αεροπορικές επιδρομές να υπενθυμίζουν τη βαρβαρότητα της ρωσικής εισβολής. Οι σειρήνες εξακολουθούν να ηχούν στην ουκρανική πρωτεύουσα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, οι κάτοικοι παραμένουν βυθμισμένοι στον τρόμο και την αβεβαιότητα, ενώ το διπλωματικό θρίλερ κλιμακώνεται.

Παρά τις προσπάθειες για διπλωματική λύση, οι ρωσικές δυνάμεις «σφίγγουν» τον κλοιό γύρω από πόλεις της Ουκρανίας, σφυροκοπώντας Μαριούπολη και Χάρκοβο, ενώ επιμένουν ότι έχουν καταλάβει τη Χερσώνα.


Οι διαπραγματεύσεις δεν έφεραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσε η Ουκρανία, δήλωσε αξιωματούχος της χώρας, ωστόσο συμφωνήθηκε η δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων για την απομάκρυνση των αμάχων, αλλά και η κήρυξη κατάπαυσης του πυρός από κοινού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της εκκένωσης των περιοχών. Θα υπάρξει και τρίτος γύρος συνομιλιών, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο οι προσπάθειες να «περιχαρακωθεί» ο ρωσικός μεγαλοϊδεατισμός έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμιο ζήτημα. Η διεθνής κοινότητα εμπλέκεται σε ένα ράλι. Κυρώσεις, αποκλεισμοί, προειδοποιήσεις, όλα στοχεύουν να «φρενάρουν» τα μεγαλεπίβολα σχέδια επεκτατισμού του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μελανή ένδειξη το γεγονός ότι εν μέσω δεύτερου γύρου διαπραγματεύσεων, ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι Ρώσοι εξακολουθούσαν να βομβαρδίζουν πόλεις, με πυρά να πλήττουν πυρηνικό σταθμό στη Ζαπορίζια και ατμοηλεκτρικό στην πόλη Ακτίρκα.


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X