Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο (2-1) επί του Βόλου

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο (2-1) επί του Βόλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του Κουλούρη στο 90ο λεπτό, ο Ατρόμητος πήρε σημαντική νίκη με 2-1 επί του Βόλου στο Περιστέρι.

Το παιχνίδι είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Ο γηπεδούχος Ατρόμητος ήθελε το «τρίποντο» για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ ο φιλοξενούμενος Βόλος για να εξαντλήσει τις ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες εισόδου στην εξάδα των πλέι οφ, ενώ του έφτανε και ο βαθμός της ισοπαλίας για να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα των τεσσάρων αγώνων εντός έδρας και τριών εκτός εν όψει των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν άνοιξε το σκορ στο 26΄, όταν μετά από καταπληκτική ασίστ πάσα με φανταστικό τακουνάκι του Ναμπί, ο Ντένιτς βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου, Παπαδόπουλο και με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία του Γιαννιώτη μέχρι το 37ο λεπτό. Χρονικό σημείο στο οποίο μετά από σέντρα ακριβείας του Φεράρι από τα αριστερά, ο Ρεγκατέν πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Γιαννιώτη και με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90΄όταν μετά από κόρνερ του Μουνίθ, ο Κουλούρης με κοντινή κεφαλιά βρήκε δίχτυα και έδωσε την πολύτιμη νίκη στον Ατρόμητο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X