ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες και γιούχα στο ΟΑΚΑ για παίκτες και Μελισσανίδη! (VIDEO)

ΑΕΚ: Αποδοκιμασίες και γιούχα στο ΟΑΚΑ για παίκτες και Μελισσανίδη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον ΠΑΟΚ των 10 παικτών, με τους οπαδούς να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες μετά την λήξη της αναμέτρησης κατά πάντων ενώ έντονα ήταν τα παράπονα και προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη με το σύνθημα «Ρε Μελισσανίδη πως είναι δυνατόν, η ΑΕΚ διασύρεται και εσύ είσαι απών…».

Μετά το 80ο λεπτό, υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι φώναζαν «ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ, όποιος δεν μπορεί να πάει να γ… ». Η απογοήτευση του κόσμου φάνηκε και από το πανό που σηκώθηκε σήμερα από την Original 21.

Η Original 21 στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση σηκώνοντας πανό που γράφει: «Υπομονή τέλος, είστε όλοι ανίκανοι, φύγετε όλοι από την ΑΕΚ!».

Κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αρκείται στην απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη και απαιτεί να φύγουν όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία ευθύνονται για το φετινό χάλι.


Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X