Τρομερή η Αναγέννηση, 5-2 μέσα στη Βέροια - Ματσάρα με επτά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (VIDEO)

Τρομερή η Αναγέννηση, 5-2 μέσα στη Βέροια - Ματσάρα με επτά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια νίκη με σκορ 5-2 και ανατροπή πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στη Βέροια, για τη 13η (εξ αναβολής) αγωνιστική της Super League 2, με όλα τα γκολ της αναμέτρησης να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο!

Το 0-0 και ο βαρύς από την κακοκαιρία και τη βροχόπτωση αγωνιστικός χώρος, με τίποτα δεν προμήνυαν όσα θα βλέπαμε στο δεύτερο ημίχρονο του εξ αναβολής ντέρμπι, μεταξύ Αναγέννησης Καρδίτσας και Βέροιας.

Μέσα σε 23 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ως το 68′ δηλαδή, είχαν ήδη μπει έξι (!) γκολ, με τρομερές συγκινήσεις και μεγάλο… φόρτε στις στατικές φάσεις!


Πιο συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό ο Πασάς έκανε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά ο Μπαρμπίγια απάντησε με τον ίδιο τρόπο τρία λεπτά αργότερα. Στο 59′, ο Πασάς έβαλε τη Βέροια και πάλι μπροστά στο σκορ με ωραία κεφαλιά, αλλά αμέσως μετά τη σέντρα, στο πρώτο κόρνερ που βρήκαν οι γηπεδούχοι στο 61′, ο Λαγός – ξανά με τον ίδιο τρόπο, κεφαλιά – απάντησε για το 2-2!

Πριν καλά καλά προλάβουν οι Ημαθιώτες να διαχειριστούν τον εκνευρισμό τους για τις εξελίξεις, ο Πλέγας με ένα τρομερό διαγώνιο βολέ έγραψε το 3-2 το 63′, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την Καρδίτσα, ενώ στο 68′ ο Κλάους έστρωσε ωραία στον Δημούτσο που νίκησε με σουτ και χάρη σε κόντρα τον Βελλίδη για το 4-2! Μοναδικό!

Η Βέροια δεν είχε τις απαντήσεις έπειτα και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γκέκα, ενώ οι γηπεδούχοι βρήκαν και πέμπτο γκολ! Στο 85′, ο Λαρέα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βελλίδη από στατική φάση των γηπεδούχων και έκανε από κοντά το 5-2, σφραγίζοντας τη νίκη για την Αναγέννηση και δίνοντας έναυσμα θερμών πανηγυρισμών στις κερκίδες.

Έτσι, η Καρδίτσα έβαλε «στοπ» στο σερί οκτώ νικών που έτρεχε η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και παράλληλα διατήρησε ανοιχτή τη μάχη για την πρωτιά αλλά και τις δικές της ελπίδες για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης*): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86′ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος, Λαγός (86′ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (78′ Γκίνη), Μπραμπίγια (86′ Μάνιος).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μουχάλης, Πεταυράκης, Κάτσε (66′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Μούργος (87′ Ορφανίδης), Πόζογλου (46′ Φοφανά (79′ Καπνίδης), Γιακουμάκης, Πασάς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X