Τσιγκρίνσκι: Στην Πολωνία για να συναντήσει τη γυναίκα του

Τσιγκρίνσκι: Στην Πολωνία για να συναντήσει τη γυναίκα του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόσωπο της περασμένης αγωνιστικής ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Τότε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας τη σημαία της χώρας του που δοκιμάζεται από τον πόλεμο και μάλιστα όταν ο Τουράμ ισοφάρισε για τον Ιωνικό διαδραματίστηκαν πολύ όμορφες στιγμές, καθώς οι συμπαίκτες του πήγαν στον πάγκο και τη σήκωσαν ψηλά θέλοντας να του συμπαρασταθούν και ταυτόχρονα οι φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκροτούσαν. Εκείνος μάλιστα ιπποτικά τους ευχαρίστησε, αναγνωρίζοντας την ηθική προσφορά τους.

Ολο αυτό το διάστημα ο 36χρονος δείχνει και εύλογα επηρεασμένος ψυχολογικά από τα τεκταινόμενα πίσω στην πατρίδα του, καθώς εκεί βρίσκονταν και η σύζυγός του. Αμέσως μόλις άρχισαν οι εχθροπραξίες προσπάθησε να απεγκλωβιστεί από το Κίεβο όπου διέμενε και μόλις χθες (28/2) κατάφερε να περάσει τα σύνορα με την Πολωνία, μετά από πολυήμερο και κοπιαστικό ταξίδι γεμάτο κινδύνους για μία γυναίκα που μετακινούνταν εν μέσω εχθροπραξιών.

Στη Νίκαια από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του και ο «Τσίγκρι» μετέβη στη Βαρσοβία ώστε να τη συναντήσει και να «τρέξει» τις διαδικασίες να έρθουν μαζί στην Αθήνα, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα. Ετσι θα βρίσκονται και πάλι μαζί.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X