Premier League: Τέλος οι κάρτες σε αντιπολεμικά μηνύματα

Premier League: Τέλος οι κάρτες σε αντιπολεμικά μηνύματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος αντιδρά για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και η Premier League δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Mail», στην Αγγλία αποφάσισαν να μην τιμωρούν τους ποδοσφαιριστές που αφαιρούν τη μπλούζα τους για να εμφανίσουν υποστηρικτικά μηνύματα υπέρ των Ουκρανών που βάλλονται από τις 24 Φεβρουαρίου και την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

Η σχετική οδηγία μάλιστα φέρεται να έχει μεταφερθεί ήδη σε όλους τους διαιτητές του αγγλικού πρωταθλήματος, οι οποίοι οφείλουν πλέον να δείχνουν ανοχή και κατανόηση προς τους παίκτες που θέλουν να δείξουν με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τον λαό της Ουκρανίας.

Θρυαλλίδα βέβαια για την σχετική απόφαση στάθηκε το περιστατικό με τον Μάτι Κας της Άστον Βίλα που θέλησε να αφιερώσει το τελευταίο του γκολ στον Πολωνό διεθνή συμπαίκτη του και άσο της Ντιναμό Κιέβου, Τομάς Κετζιόρα, με συνέπεια να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Τζον Μπρουκς.

Μια κίνηση που προκάλεσε γενική κατακραυγή από τη φίλαθλη κοινότητα και τελικά ανάγκασε την Premier League να τροποποιήσει τον κανονισμό και να επιτρέπει από εδώ και στο εξής τα μηνύματα υποστήριξης προς την Ουκρανία κάτω από τις φανέλες.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X