Σάλκε: Τερμάτισε την συνεργασία της με την Gazprom λόγω του πολέμου (ΦΩΤΟ)

Σάλκε: Τερμάτισε την συνεργασία της με την Gazprom λόγω του πολέμου (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σάλκε μία από τις ομάδες, η οποία έχει σαν βασικό της χορηγό την ρωσική εταιρία Gazprom αποφάσισε πριν από μερικές μέρες να αφαιρέσει το όνομα της από την φανέλα της, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ωστόσο οι «βασιλικοί μπλε», δεν έμειναν μόνο στην αφαίρεση του λογότυπου από την φανέλα τους, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Δευτέρα (28/2) έκαναν γνωστή την απόφαση τους, να σταματήσει η συνεργασία τους με την ρωσική εταιρία αερίου.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε με την έγκριση του εποπτικού συμβουλίου, αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα τη συνεργασία μεταξύ S04 και GAZPROM. Το διοικητικό συμβούλιο και το εποπτικό συμβούλιο βρίσκονται σε συνομιλίες με εκπροσώπους του σημερινού κύριου χορηγού και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.Η πλήρης οικονομική δυνατότητα δράσης του σωματείου παραμένει ανεπηρέαστη από την παρούσα απόφαση. Η διοίκηση του συλλόγου είναι σίγουρη ότι θα μπορέσει να παρουσιάσει έναν νέο συνεργάτη στο άμεσο μέλλον»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X