ΑΕΚ: Περιμένουν τις αποφάσεις του Μελισσανίδη, με την ομάδα να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο

ΑΕΚ: Περιμένουν τις αποφάσεις του Μελισσανίδη, με την ομάδα να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο
Photo Credits: INTIME

Η διαχείριση του Αργύρη Γιαννίκη στo ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό δείχνει «διαζύγιο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ματς που έρχεται με τον ΠΑΟΚ μπορούσαν να θεωρηθούν μια ευκαιρία για να γίνει τουλάχιστον αυτό που φανερά είναι η διοικητική επιθυμία στην ΑΕΚ, δηλαδή να μη γίνουν αλλαγές ως το τέλος της σεζόν, η ευκαιρία ήδη μοιάζει να έχει χαθεί. Και με παταγώδη τρόπο, αφού η ΑΕΚ ξεκίνησε με συντριβή στη Λεωφόρο.

Το χειρότερο είναι πως στη Λεωφόρο αποδείχθηκε ό,τι ο Αργύρης Γιαννίκης αδυνατεί να λειτουργήσει σε ένα πολύ δύσκολο σημείο της περιόδου για την Ένωση, με γνώμονα την ανακάλυψη συνταγών για τη διασφάλιση αποτελεσμάτων. Αν η ΑΕΚ είχε εξασφαλισμένους τους μίνιμουμ έστω στόχους, δηλαδή είχε άνεση για την ευρωπαϊκή θέση, αυτό δε θα είχε τόση σημασία. Αλλά τώρα έχει. Και με το κλίμα να έχει ακραία επιβαρυνθεί μετα το κάζο στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ έρχεται φάτσα με αδυσώπητα ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν στην ΑΕΚ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X