Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Με λάθος πλάνο και επιλογές

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης έβαλε εσπευσμένα Αραούχο-Μάνταλο-Μοχαμάντι!
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Γιαννίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης είχε αποφασίσει ήδη από την αρχή της εβδομάδας, να πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ με το ίδιο αγωνιστικό πλάνο, μ’ αυτό που αντιμετώπισε την προηγούμενη Κυριακή τον ΠΑΣ. Και μάλιστα με ακόμα πιο έντονο πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου.

Δεν άλλαξε γνώμη ούτε όταν προέκυψε πως ο Αραούχο δεν θα ήταν έτοιμος για 90 λεπτά. Ούτε καν, ούτε βγήκε στην πορεία η απουσία του Σιμάνσκι. Και κάπως έτσι κατέληξε να πάει ο Γιαννίκης στην Λεωφόρο για ντέρμπι με τον ΠΑΟ, θέλοντας να παίξει με την ομάδα ψηλά και με φουλ πρέσινγκ, με ενδεκάδα που δεν μπορούσε επουδενί να υπηρετήσει ένα τέτοιο πλάνο. Κάτι φυσικά που αποδείχθηκε.

Λάθος η επιλογή του πλάνου, λάθος και οι επιλογές των προσώπων. Ο Γιαννίκης επέμεινε στον Χατζισαφί παρόλο που θα έπρεπε να ξέρει πως μόνο η ταχύτητα του Μοχαμάντι ενδεχομένως να τον βοηθούσε στην αντιμετώπιση του Παλάσιος. Ειδικά από την στιγμή που επέμενε να ανεβάσει τόσο ψηλά την ομάδα. Επέμεινε επίσης και στο δίδυμο Τζαβέλλα – Βράνιες, που ενδεχομένως να μην έχει κάνει μαζί ούτε ένα καλό ματς φέτος. Βεβαίως με Μήτογλου θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα σε άμυνα ψηλά. Αλλά δεν υποχρέωνε κανείς τον Γιαννίκη να παίξει με την άμυνα ψηλά.

Όσο για τις αλλαγές στις ανάπαυλα του ημιχρόνου, κανείς δεν κατάλαβε γιατί βγήκε ο Τσούμπερ που τουλάχιστον είχε ένα σουτ στο δοκάρι και όχι ο Λιβάι που ήταν (και παρέμεινε μέχρι τέλους) εκτός παιχνιδιού. Όπως και κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν μπήκε ούτε λεπτό ο Τάνκοβιτς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X