Premier League: Ο Φόντεν γλίτωσε την Μάντσεστερ Σίτι από νέα «γκέλα» (VIDEO)

Premier League: Ο Φόντεν γλίτωσε την Μάντσεστερ Σίτι από νέα «γκέλα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε κοντά σε δεύτερη διαδοχική «γκέλα» μετά την ήττα από την Τότεναμ στο «Έτιχαντ», καθώς τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στην καλά οργανωμένη Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ, όμως η αδράνεια του κεντρικού αμυντικού διδύμου των «Ζαχαρωτών» και το «φονικό ένστικτο» του Φιλ Φόντεν έκριναν το ματς (0-1). Έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ για πέναλτι που δεν δόθηκε σε χέρι του Ρόδρι μέσα στην περιοχή.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έψαχνε τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο του «Γκούντισον Παρκ», με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί. Στο 31′ ο Άλαν βρήκε με κάθετη μέσα μεταβίβαση προς την περιοχή τον Κένι, ο οποίος σούταρε από δύσκολη διαγώνια θέση και έστειλε άουτ τη μπάλα, ενώ στο 34′ ο Έντερσον κράτησε «όρθια» την ομάδα του, λέγοντας «όχι» σε τετ α τετ στον Ριτσάρλισον.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Πολίτες» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Πίκφορντ. Ο διεθνής Βρετανός μεσοεπιθετικός στο 56′ απέκρουσε σε δύο χρόνους τις προσπάθειες Φόντεν – Κανσέλο, στο 64′ απέκρουσε εντυπωσιακό το καλό σουτ του Στόουνς και στο 67′ έκανε νέα διπλή απόκρουση στα σουτ των Ντε Μπρόινε και Σίλβα.

Η άμυνα της Έβερτον αδράνησε μια φορά σε όλο το παιχνίδι και το πλήρωσε πολύ ακριβά. Στο 82′ ο Σίλβα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, Χόλγκεϊτ και Κεν δεν… βρήκαν τη μπάλα και ο Φόντεν που ήταν στο σωστό σημείο τη σωστή χρονική στιγμή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Τα «Ζαχαρωτά» διαμαρτύρονται έντονα για τη διαιτησία του ματς, καθώς στο 85′ ο Ρόδρι έκανε ξεκάθαρη επαφή στη μπάλα με το χέρι, όμως μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής Τίρνεϊ έδωσε ελεύθερο για οφσάιντ.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X