Ξέσπασε ο Ζιντσένκο, με σημαίες της Ουκρανίας στο γήπεδο (VIDEO)

Ξέσπασε ο Ζιντσένκο, με σημαίες της Ουκρανίας στο γήπεδο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίθανη ενέργεια των παικτών της Εβερτον, εμφανίστηκαν στο γήπεδο με σημαίες της Ουκρανίας. Ξέσπασε ο Ζιντσένκο, αγκαλιάστηκε με τον συμπατριώτη του, Μικολένκο.

Tο κλίμα φορτισμένο πριν το ματς, με τους δυο συμπατριώτες, Ζιντσένκο και Μικολένκο να αγκαλιάζονται και να αποθεώνονται από τους φιλάθλους. Αλλωστε, το μυαλό τους είναι στην Ουκρανία και στις οικογένειές τους. Οι παίκτες της Εβερτον φρόντισαν να τους εμψυχώσουν, αφού βγήκαν στο γήπεδο με σημαίες της Ουκρανίας. Ο Ζιντσένκο είχε ξεσπάσει πριν λίγες ημέρες κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν τονίζοντας: «Δεν μπορώ να μείνω να κοιτάζω όσα γίνονται δίχως να μιλάω, τη στιγμή που όλος ο πολιτισμένος κόσμος ενδιαφέρεται για την πατρίδα μου», ενώ στο ποστάρισμά του είχε βάλει μια φωτογραφία του Πούτιν και έγραφε: «Ελπίζω να πεθάνεις με τον χειρότερο τρόπο, κάθαρμα».


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X