Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ)

Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ετοιμο το στολίδι της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το στολίδι της ΑΕΚ στα Σπάτα είναι έτοιμο για αγώνες!

H εξέλιξη και η επέκταση του προπονητικού κέντρου της Ενωσης αποτελεί γεγονός και πλέον η ΑΕΚ Β’ μετρά αντίστροφα για να δίνει τους αγώνες της στα Σπάτα.

Τέρματα, χάραξη γραμμών, χορτάρι, όλα είναι έτοιμα και τον Μάρτιο αναμένονται εξελίξεις, καθώς τότε θα πάρει το γήπεδο άδεια για αγώνες.

Δείτε φωτογραφίες

Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ) Μαγεία τα Σπάτα: Έτοιμα για αγώνες, τον Μάρτιο εξελίξεις! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X