Ο Ινφαντίνο απέφυγε να απαντήσει αν έχει κρατήσει το παράσημο φιλίας του Πούτιν (VIDEO)

Ο Ινφαντίνο απέφυγε να απαντήσει αν έχει κρατήσει το παράσημο φιλίας του Πούτιν (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ερώτηση από τους εκπροσώπους του Τύπου για τον Βλαντιμίρ Πούτιν και το παράσημο φιλίας που του είχε δώσει δέχτηκε ο Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει.

Τα πάντα σε σχέση με την Ρωσία έχει επηρεάσει η έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, μετά την εισβολή που πραγματοποιήθηκε και την επιχείρηση επέκτασης των συνόρων της.

Ένας από τους τομείς που έχει επηρεαστεί είναι αυτός του αθλητισμού. Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο περίμενε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου, σχετικά με τη σχέση φιλίας του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο τελευταίος του είχε απονείμει το παράσημο φιλίας, κάτι για το οποίο ο Ινφαντίνο ρωτήθηκε αν το έχει κρατήσει, ο ίδιος όμως δεν απάντησε ποτέ. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανέφερε πως απαγορεύονται οι ερωτήσεις επιμονής, για το συγκεκριμένο ζήτημα…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X