ΑΕΚ: Απολογήθηκαν Κονέ και Παπαδημητρίου - «Δεν έγινε κανένας διάλογος, μία ερώτηση κάναμε στον διαιτητή»

ΑΕΚ: Υπάρχουν ευθύνες για το φιάσκο Εντσάμ και θα πρέπει να αποδοθούν
Photo Credits: INTIME

Απολογήθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ζήτησε την απαλλαγή τους καθώς δεν υπήρχε ουδεμία επιθετική διάθεση προς την πλευρά του διαιτητή.

Αναλυτικά ο κ. Αλεξίου τόνισε: «Είναι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι κ οι δυο. Συνεπώς το άρθρο 15.4α για είσοδο οπαδών για το οποίο έχουμε κληθεί σε απολογία δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση μας. Είναι αξιωματούχοι που έχουν εισέρθει σε χώρους που μπορούν να παρευρίσκονται. Έχουν διαπιστευτεί με ειδικό έγγραφο από τη λίγκα, δεν είναι οπαδοί, ούτε άτομα που έχουν εισέρθει στον αγωνιστικό χώρο.

Υπάρχουν δύο αντιφατικά ισχυρά αποδεικτικά έγγραφα. Ο διαιτητής είναι αυτός που φέρεται να προσεγγίστηκε και να δέχτηκε κάποια ερωτήματα, φράσεις. Στο φύλλο αγώνα γράφει ότι ο Παπαδημητρίου του είπε «τι πέναλτι δεν δίνεις». Δεν θα το έγγραφε καν αν ήξερε ότι ο Παπαδημητρίου είναι διαπιστευμένος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X