Σκορποχώρι η ΑΕΚ: Ένταση ανάμεσα σε Βράνιες και Αμραμπατ, μπήκε στην μέση ο Τζαβέλλας!

Σκορποχώρι η ΑΕΚ: Ένταση ανάμεσα σε Βράνιες και Αμραμπατ, μπήκε στην μέση ο Τζαβέλλας!
Photo Credits: INTIME

Χαμός στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του ματς, αποδοκίμασε έντονα ο κόσμος της ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι σκορποχώρι, απογοητεύει και αυτό αποτυπώθηκε με το σκηνικό που έγινε στις αρχές του δευτέρου μέρους στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ανύποπτη στιγμή στο κέντρο του γηπέδου, υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Βράνιες και Άμραμπατ, με τον Βόσνιο στόπερ να κινείται απειλητικά προς το μέρος του Μαροκινού. Δίπλα βρέθηκε ευτυχώς ο Τζαβέλλας, ο οποίος συγκράτησε τον Βράνιες πριν γίνει σύρραξη. Αμέσως μετά, ο Βράνιες κινήθηκε ξανά εναντίον του Αμραμπατ σε στημένο, με τον Τζαβέλλα να τους φωνάζει, να τους τραβάει για να χωριστούν και ζητά ψυχραιμία.

Αποτέλεσμα να το δει ο κόσμος της ΑΕΚ στην εξέδρα και να αποδοκιμάζει έντονα τους παίκτες της ομάδας του για την τραγική εικόνα…

Αδιανόητες καταστάσεις που δείχνει ξεκάθαρα το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αλλά και το γενικότερο μπάχαλο στην ομάδα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X