Άρσεναλ: Ο Τσάκα αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο και προκάλεσε αντιδράσεις (VIDEO)

Άρσεναλ: Ο Τσάκα αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο και προκάλεσε αντιδράσεις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Άρσεναλ αρνήθηκε ο Γκρανίτ Τσάκα, στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Μπρέντφορντ απόφαση η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.
Με 2-1 επικράτησε της Μπρέντφορντ στο «Εμιρέιτς» η Άρσεναλ, σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Ωστόσο, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την άρνηση του άσου των «κανονιέρηδων» Γκρανίτ Τσάκα να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα τελευταία λεπτά του ματς. Το επίμαχο περιστατικό έγινε στο 84΄ και λίγες στιγμές, αφότου ο Αλεξάντρ Λακαζέτ είχε αντικατασταθεί από τον συμπατριώτη του Έντι Ενκέτια.

Ο Λακαζέτ, ο οποίος είχε οριστεί αρχηγός από τον Μικέλ Αρτέτα έδωσε το περιβραχιόνιο του στον Ενκέτια και ο διεθνής με την U21 της Αγγλίας έσπευσε να το δώσει στον Τσάκα, προκειμένου να το φορέσει αυτός. Ο 29χρονος Ελβετός διεθνής μέσος αποφάσισε να μην φορέσει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του, ενώ έκανε χαρακτηριστική κίνηση σε συμπαίκτη του να το δώσει σε κάποιον άλλο.

Η απόφαση αυτή, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και κατά την διάρκεια του ματς. Τελικά το περιβραχιόνιο, το παρέλαβε ο 24χρονος αριστερός αμυντικός της Άρσεναλ Κίραν Τιέρνι.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X