Στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα της Ιταλίας

Στο 75% η πληρότητα στα γήπεδα της Ιταλίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18/2) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το διάταγμα που επαναφέρει την ίδια κατάσταση στα γήπεδα , όπως ήταν πριν από τα Χριστούγεννα, όταν η αύξηση των κρουσμάτων υποχρέωσε σε νέους περιορισμούς.

Έτσι από 50% σε 75% στους εξωτερικούς χώρους και σε 60% στους εσωτερικούς θα αυξηθεί η χωρητικότητα στα γήπεδα της Ιταλίας, αφού μείωση της επιδημιολογικής καμπύλης κατέστησε δυνατή αυτή τη διεύρυνση.

Το 75% μπορεί να αντιπροσωπεύει, σύμφωνα με τους Ιταλούς ένα γρήγορο βήμα για την επιστροφή στο πολυπόθητο 100%.

Κάποιοι «βλέπουν» τη λήξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στις 31 Μαρτίου, ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που πιέζουν για νωρίτερα, επειδή σε Αγγλία και Γαλλία, που ξεκίνησαν ξανά με πλήρη χωρητικότητα στις 6 Φεβρουαρίου, η Ισπανία θα ακυρώσει επίσης όλους τους περιορισμούς από τις 4 Μαρτίου. Απομένει μόνο η Γερμανία, όπου οι επιτρεπόμενες χωρητικότητες κυμαίνονται μεταξύ 25 και 50% ανάλογα με την περιοχή.

Πάντως, μια μέση λύση θα ήταν να συμπέσει η μεγάλη επιστροφή στο 100% της χωρητικότητας με τον ημιτελικό αγώνα των play off για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βόρεια Μακεδονία, που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαρτίου στο Παλέρμο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X