Απίστευτο: Η Τότεναμ ζήτησε από τον Κόντε να μην ξαναδώσει συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ λόγω... λάθος μετάφρασης!

Κόντε: «Δεν έχω μεταγραφικές προσδοκίες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Τότεναμ ζήτησε από τον Αντόνιο Κόντε να μην δώσει ξανά συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ καθώς θεωρεί ότι γίνονται λάθη στην μετάφραση και παρερμηνεύονται τα λόγια του.

Τρεις σερί ήττες έχει η Τότεναμ, από Τσέλσι, Σαουθάμπτον και Γουλβς.

Τα αρνητικά αυτά αποτελέσματα είχαν σαν συνέπεια, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε να βρίσκεται πλέον στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Premier League, με το έργο της να γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αυτό το Σάββατο (19/2 19:30) καθώς αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτικοί για τους Λονδρέζους, καθώς θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι των πρώτων τεσσάρων θέσεων της βαθμολογίας, που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League. O Ιταλός τεχνικός των «σπιρουνιών», δεν έχει διαστάσει στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Τότεναμ, να ασκήσει έντονη κριτική τόσο στους παίκτες, όσο στην διοίκηση αλλά και στην πολιτική που ακολούθησε ο σύλλογος, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

«Γνωρίζουμε ειλικρινά ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες πάνω από μας. Αν θέλουμε να τις προλάβουμε, θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή για να δουλέψουμε σκληρά. Και κυρίως, στη μεταγραφική αγορά, δεν πρέπει να κάνουμε άλλο μεγάλα λάθη» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος σε συνέντευξη του σε ιταλικό ΜΜΕ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν προκαλέσει ενόχληση στην διοίκηση της Τότεναμ, η οποία σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο είχε ζητήσει από τον Κόντε να μην ξαναδώσει συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του.

«Με ρώτησαν για τη μεταγραφική περίοδο, αν ήμουν χαρούμενος. Είπα ότι ο σύλλογος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Χάσαμε τέσσερις σημαντικούς παίκτες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο μέλλον γιατί χρειαζόμαστε παίκτες που έπαιζαν παλιά σε αυτό το πρωτάθλημα. Στην τελευταία συνέντευξη είπα ότι χάσαμε τέσσερις παίκτες και επαναλαμβάνω σημαντικούς παίκτες για την Τότεναμ.

Πριν είχα 20-30 παίκτες, τώρα έχω 18. Αλλά με τον Κουλουσέφσκι και τον Μπεντακούρ είμαστε πιο ολοκληρωμένοι. Νομίζω ότι ήμουν πολύ ξεκάθαρος, Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουμε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα. Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά τι πιστεύω. Δεν είναι σημαντικό για μένα να πηγαίνω στα ΜΜΕ και να μιλάω μαζί τους. Αν πρέπει να του πω κάτι, ξέρει πολύ καλά ότι θα του μιλήσω.

Συγγνώμη, αλλά νομίζω ότι δημιούργησα ένα μπέρδεμα, ειδικά επειδή είχα μια συνέντευξη σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα ο σύλλογος δεν θέλει πλέον να μιλάω στα ιταλικά ΜΜΕ, ίσως επειδή η μετάφραση δεν γίνεται σωστά. Οι σκέψεις μου δεν είναι τόσο ξεκάθαρες. Έχουμε τέσσερις μήνες πριν από το τέλος της σεζόν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τερματίσουμε στο καλύτερο δυνατό μέρος και μετά θα δούμε» εξήγησε ο Κόντε στα λεγόμενα του στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X