Ξανά εκτός προπόνησης ο Στάνκοβιτς – Πονά πάλι στο γόνατο

Ξανά εκτός προπόνησης ο Στάνκοβιτς – Πονά πάλι στο γόνατο
Photo Credits: INTIME

Δεν προπονήθηκε καν σήμερα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και μεγαλώνει ο προβληματισμός για τον Αυστριακό γκολκίπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναμένεται να είναι ξανά εκτός αγώνα… Οπως συμβαίνει συνεχώς το τελευταίο διάστημα.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας από τον περασμένο Δεκέμβριο που έκανε την επέμβαση στο γόνατο έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι, στην ήττα από τον Βόλο με 1-2 όπου έδειχνε ότι δεν πατούσε καλά και δεν είχε αποθεραπευτεί πλήρως.

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Στάνκοβιτς δεν τον έχουν εγκαταλείψει και παρότι προπονήθηκε δύο ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς, σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης στα Σπάτα. Παραπονέθηκε ότι συνεχίζει να πονά στο γόνατο και έτσι δεν γυμνάστηκε. Για το ματς της Κυριακής δεδομένα μένει εκτός, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και το προσεχές διάστημα και στα επόμενα παιχνίδια της Ενωσης.

Να θυμίσουμε ότι ο Στάνκοβιτς αμείβεται κοντά στις  700.000 ευρώ ετησίως έχοντας 4ετές συμβόλαιο, ενώ δαπανήθηκε κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ για την αγορά του από την Σάλτσμπουργκ. Ο Αυστριακός έχει παίξει φέτος 14 παιχνίδια και έχει δεχθεί 16 γκολ, ενώ σε 5 ματς κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X