Ετό: Αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την 21χρονη κόρη του

Ετό: Αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την 21χρονη κόρη του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικαστήριο αναγκάζει τον Σαμουέλ Ετό να αναγνωρίσει ως κόρη την 21χρονη, Έρικα ντο Ροσάριο.

Ο Σαμουέλ Ετό καταδικάστηκε ερήμην και πλέον πρέπει να αναγνωρίσει την 21χρονη Έρικα ντο Ροσάριο ως κόρη του, ενώ εν συνεχεία θα πρέπει να την αποζημιώσει για όλα τα χρόνια στα οποία δεν τη στήριζε οικονομικά.

Η μητέρα της, Αντιλεούσα ντο Ροσάριο, ισχυρίζεται πως ο Ετό είναι ο πατέρας της μικρής και πως όλα αυτά τα χρόνια καθυστερεί τη δίκη και δεν συνεργάζεται. Τον Ιούλιο του 2020 ενώ συνεχιζόταν η εκδίκαση, ο πρώην επιθετικός καταδικάστηκε σε προσωρινή καταβολή 1.400 ευρώ το μήνα ως διατροφή, με την κόρη του να απευθύνεται στη δικαιοσύνη ένα χρόνο νωρίτερα.

Ο Ετό γνώρισε τη 42χρονη σήμερα Αντιλεούσα μέσω κοινού φίλου σε κέντρο διασκέδασης στη Μαδρίτη, το 1999, όταν αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Ρεάλ στη Λεγανές κι εκείνη εργαζόταν ως σερβιτόρα στο μαγαζί. Οι δύο τους σύναψαν σχέση και η Αντιλεούσα έμεινε έγκυος, όμως το ζευγάρι χώρισε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο δικαστήριο, η Αντιλεούσα πήρε τη μικρή Έρικα δύο εβδομάδες μετά τη γέννα και βρέθηκε στο προπονητήριο της Ρεάλ, στην προσπάθειά της να πείσει τον Ετό να την αναγνωρίσει. Όπως ανέφερε, εκείνος την έβαλε στο αμάξι του και της υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει το κορίτσι, αλλά της έδωσε ψεύτικο τηλεφωνικό αριθμό και δεν επικοινώνησε ξανά μαζί της.

Ο Ετό όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγει την εξέταση DNA και για να κάνει τώρα έφεση στο δικαστήριο θα αναγκαστεί να ταξιδέψει από το Κατάρ όπου ζει στην Ισπανία και να κάνει την συγκεκριμένη εξέταση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X