Γιατί δεν υπήρξαν εξελίξεις στην ΑΕΚ και η κουβέντα για τον Σάντος

Ο Σάντος επιστρέφει στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η πρόθεση για «πάγωμα» κομβικών αποφάσεων είναι σαφής στην ΑΕΚ, την ίδια ώρα που σίγουρα το ζήτημα του Πορτογάλου τεχνικού δεν είναι αδιάφορο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και το κλίμα που είχε καλλιεργηθεί γύρω από την ΑΕΚ παρέπεμπε σε εξελίξεις μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκε πως αυτό ήταν αποτέλεσμα κυρίως εκτιμήσεων ή και προσδοκιών από τον περίγυρο της ομάδας.

Η εικόνα στο ντέρμπι και ο τρόπος που ήρθε η ήττα, δεν έπαιξαν κάποιο ρόλο στην εκτίμηση της κατάστασης γενικότερα. Φυσικά και μια κάκιστη αγωνιστική εικόνα ή ένα αποτέλεσμα που θα εξέθετε την ΑΕΚ, δύσκολα δε θα είχαν φέρει εξελίξεις, όμως η βασική πρόθεση και πριν το ματς ήταν αυτό να μην αποτελέσει ορόσημο για κάτι.

Όπως δεν αποτέλεσε ορόσημο και ο αποκλεισμός με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση η εικόνα που υπήρχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, πως ο Αργύρης Γιαννίκης πήγαινε για το τελευταίο τους ματς στην Ένωση, ήταν λανθασμένη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X