Στον κόσμο του και ο Μαρτίνς: «Ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος και έκανε επικίνδυνο το ματς»

Στον κόσμο του και ο Μαρτίνς: «Ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος και έκανε επικίνδυνο το ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Γιαν Εμβιλά και ο Πέδρο Μαρτίνς είδε άλλο ματς, καθώς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του Ισραηλινού Ορελ Γκρίνφιλντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν το μυστικό κρύβεται στις επιθετικές αλλαγές: «Όχι το μυστικό είναι πως ήμασταν αποτελεσματικοί στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Σήμερα όμως το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να σκοράρει, ευτυχώς ήμασταν εμείς αυτοί. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως ποτέ δεν παίζει για να χάσει και ειδικά στο γήπεδό της. Δεν είχαμε την ένταση και την απόδοση, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι: «Χρειάζεται περισσότερη υπομονή με αντιπάλους με ποιότητα και δύναμη, όπως η ΑΕΚ. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω κατοχή, ώστε να μην επιτρέπουμε στην ΑΕΚ τις μεταβιβάσεις και ατομικά λάθη. Σαν τρίτο υπήρχε ένα διαιτητής με λάθος στην κρίση του και δεν ήταν δίκαιος στις αποφάσεις του για τις στατικές φάσεις. Όλα αυτά τα τρία έκαναν επικίνδυνο το ματς. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί».

Για το εάν σκέφτεται το αήττητο πρωτάθλημα: «Φυσικά. Γιατί ποτέ δεν παίζουμε για να χάσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Δεν σκεφτόμαστε την κατάκτηση με ρεκόρ αλλά θέλουμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Είναι παιχνίδια που δεν θα είναι εύκολα για εμάς αλλά θέλουμε τη νίκη σε όλα».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X