Οι αλλαγές στη ζωή μας που βλέπει ο Νικόλας Χρηστάκης το πρώτο καλοκαίρι μετά τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: 116 οι νεκροί, 10 νέα κρούσματα, 2.245 στο σύνολο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από τους διεθνώς αναγνωρισμένους επιστήμονες που πρώτοι ασχολήθηκαν εκτενώς με την πανδημία του κορωνοϊού σε επίπεδο προβλέψεων για την πορεία της και αλλαγών που θα επιφέρει σε μια σειρά ανθρώπινων δραστηριοτήτων, καθώς και στην κοινωνική ζωή μας. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια αυτής, αλλά και μετά το τέλος της πανδημικής περιόδου.

Και όχι, δεν αναφερόμαστε στον Μπιλ Γκέιτς – άλλωστε το γνωρίζετε ήδη από τον τίτλο – αλλά στον εκ των πιο διάσημων Ελλήνων επιστημόνων, τον Νικόλα Χρηστάκη, καθηγητή Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Γέιλ του Κονέκτικατ και διευθυντή του Εργαστήριου Ανθρώπινης Φύσης.

Ο 59χρονος επιστήμονας κατέχει θέσεις στα τμήματα της Κοινωνιολογίας, της Οικολογίας και Εξελικτικής Βιολογίας, της Στατιστικής και Επιστήμης Δεδομένων, της Βιοϊατρικής Μηχανικής και της Ιατρικής, ενώ το 2009 και το 2010 συμπεριελήφθη από το περιοδικό Foreign Policy στον κατάλογο των κορυφαίων στοχαστών παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα για τις αλλαγές στη ζωή μας που βλέπει ο Νικόλας Χρηστάκης το πρώτο καλοκαίρι μετά τον κορωνοϊό

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X