Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η κριτική των 13 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σε γενικές γραμμές και κυρίως χάρη στην επιθετική της τετράδα και τον Άμραμπατ, στάθηκε καλά στο Καραϊσκάκη, αλλά έχασε με γκολ που δέχθηκε στο φινάλε. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 13 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Ξαφνικά είδε μπροστά του μόνο τον Εμβιλά να εκτελεί εξ επαφής και δεν ήταν παράλογο να αιφνιδιαστεί. Ίσως θα μπορούσε μια διαφορετική αντίδραση βάζοντας τα χέρια του . Κατά τα άλλα μέχρι εκείνο το σημείο, ήταν πολύ σταθερός και πολύ σωστός αλλά και γρήγορος στις αντιδράσεις του, διαβάζοντας σωστά όλες τις φάσεις. Έβγαλε με τρομερή απόκρουση και τετ α τετ του Ονιεκούρου στις καθυστερήσεις.

Λάζαρος Ρότα: Έκανε πολύ καλό ματς. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος και κέρδισε όλες τις μονομαχίες. Ενώ ανέβαινε και σωστά και προσπαθούσε να βοηθήσει την ομάδα και στην επιθετική της λειτουργία. Μοναδική λεπτομέρεια, πως θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την φάση, πριν κερδίσει το κόρνερ από το οποίο ήρθε το γκολ του ΟΣΦΠ.

Σίμος Μήτογλου: Ήταν ελάχιστες οι μονομαχίες που έχασε από οποιονδήποτε αντίπαλο και ήταν ελάχιστες οι φορές που δεν έλεγχε σωστά τον χώρο ευθύνης του. Καλό ματς από τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, που πήγε καλά και με την μπάλα στα πόδια του.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έδωσε και αυτός πολλές μάχες και τις περισσότερες τις κέρδισε. Και πάλι  είχε στο μυαλό του να μειώσει στο ελάχιστο το ρίσκο σ’ όλες τις αμυντικές προσπάθειες που έπαιρνε. Έχασε σε δυο φάσεις μόνο την θέση του, αλλά γενικώς ήταν και αυτός σ’ ένα απόγευμα που στάθηκε καλά μέσα στο γήπεδο και βοήθησε πολύ.

Εσχάν Χατζισαφί: Καλό ματς έκανε και στο Φάληρο και ο Ιρανός ακραίος μπακ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που η ΑΕΚ έπαιξε πολύ από την πλευρά του, έκανε εξαιρετικά σωστά την δουλειά του τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στα ανεβάσματα και στην προσπάθεια να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Του έλλειψε πάντως το καλό τελείωμα των προσπαθειών του.

Αντρέ Σιμόες: Πολλή δουλειά έβγαλε στην μεσαία γραμμή. Όμως στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού, φαίνεται να είναι αυτός που έχει στην ευθύνη του τον σκόρερ Εμβιλά και τον χάνει, στην πιο καθοριστική στιγμή του ματς. Κατά τα άλλα πάντως, ειδικά από το 20ο λεπτό και μετά, βοήθησε αρκετά.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Πήρε άριστα στο πρεσάρισμα του αντιπάλου και σ’ ότι είχε να κάνει με τα ανασταλτικά του καθήκοντα στην μεσαία γραμμή. Εκεί έκανε πολλή δουλειά και σωστή δουλειά. Για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να βοηθήσει, παρά ελάχιστες φορές, με την μπάλα στα πόδια του.

Λιβάι Γκαρσία: Συνολικά έκανε ένα καλό ματς. Και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε στήσει ένα μικρό πάρτι από την πλευρά του και ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντίπαλους αμυντικούς. Αν είχε ολοκληρώσει καλύτερα κάποιες προσπάθειες του, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Επίσης ήταν πολύ συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα και σπάνια μέσα στο ματς, τα ασκούσε πλημμελώς.

Στίβεν Τσούμπερ: Στο πρώτο ημίχρονο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, καθώς δεν έπιασε καλά την κεφαλιά εξ επαφής στην σέντρα του Άμραμπατ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ, ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του και έφερε πολλές φορές την ΑΕΚ σε καλή επιθετική λειτουργία. Του έλειψε το σωστό τελείωμα καλών προσπαθειών που πήρε πάνω του.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Αν είχε εκτελέσει καλύτερα σε δυο φάσεις που είχε την ευκαιρία για να σκοράρει, θα είχε βγάλει ένα πολύ καλό απόγευμα στο Καραϊσκάκη. Ήταν πολύ κεφάτος, ήταν πολύ κινητικός, συμμετείχε πολύ σωστά τις περισσότερες φορές στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Του έλειψαν και του Ιρανού, όπως και σ’ όλους στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, τα σωστά τελειώματα.

Νορντίντ Άμραμπατ: Πήρε την ομάδα πάνω του και κυριολεκτικά την κουβάλησε στις πλάτες του σ’ ολόκληρο το ματς. Ήταν παντού και προσπαθούσε να κάνει τα πάντα. Έπαιρνε πάνω του όλη την άμυνα του αντιπάλου και δημιουργούσε συνεχώς για τους συμπαίκτες του. Και ο Μαροκινός είχε φάσεις που θα μπορούσε να είχε τελειώσει λίγο καλύτερα, πάντως έκανε τρομερό ματς, παίζοντας επί της ουσίας σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης της ΑΕΚ.

Ντάρκο Γέβτιτς: Μπήκε στο ματς στην θέση του Καρίμ, αλλά για να παίξει επί της ουσίας σ’ έναν ρόλο ελεύθερο. Ελάχιστες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του, ελάχιστα φάνηκε μέσα στο παιχνίδι.

Γέβχεν Σάκχοφ: Η τελευταία κίνηση του Γιαννίκη, πρόλαβε να κάνει ελάχιστα πράγματα στο ματς. Δηλαδή όλες κι όλες, δυο βαθιές μπαλιές.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X