Μίτροβιτς: Ο Σέρβος «killer» σπάει όλα τα ρεκόρ στην Championship με 31 γκολ σε 30 ματς

«Ο Μιλόγεβιτς φέρνει τον Μίτροβιτς στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζόν στην καριέρα, έχοντας πετύχει 31 τέρματα και οδηγεί την ομάδα του στην άνοδο στην Premier League.

Η Φούλαμ πέρασε με δυσκολία από την έδρα της Χαλ (0-1) αλλά είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος γι’ ακόμη μία αγωνιστική βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο 27χρονος Σέρβος διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή φόρμα από την εκκίνηση της τρέχουσας σεζόν μιας και μετά το γκολ κόντρα στη Χαλ, έφτασε τα 31 στο σύνολο σε 28 αγώνες, έχοντας παράλληλα και επτά ασίστ. Mάλιστα το Σάββατο (12/02) κατάφερε να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα στην Championship καθώς με τα 31 γκολ την τρέχουσα σεζόν ξεπέρασε τους Ίβαν Τόνεϊ και Γκλεν Μάρεϊ οι οποίοι είχαν το ρεκόρ με 30 γκολ σε μία σεζόν.

Το εντυπωσιακότερο όμως όλων είναι ότι στην δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας, απομένουν ακόμη 16 αναμετρήσεις κι έτσι ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έχει την ευκαιρία να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Σέρβος με τις επιδόσεις του ξεπερνά μέχρι στιγμής ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως ο Σαλάχ, ο Λουκάκου και ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αυτή είναι και η καλύτερη χρονιά στην καριέρα του, αν αναλογιστεί κανείς ότι τη σεζόν 2019-20, είχε πετύχει 26 γκολ σε 40 παιχνίδια και πέρυσι είχε «σιγήσει» σκοράροντας μόλις τρεις φορές. Η φετινή σεζόν όμως φαίνεται να είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ο 27χρονος επιθετικός σκοράρει γκολ με το τσουβάλι, έχει συνεισφέρει σε 38 γκολ της ομάδας του σε 28 ματς και συνεισφέρει τα μέγιστα, ώστε η Φούλαμ να απολαμβάνει τη μοναξιά στην πρώτη θέση της κατηγορίας που οδηγεί στην άνοδο στα σαλόνια της Premier League.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι κανένας παίκτης της δεύτερης κατηγορίας από καμία από τις άλλες πέντε κορυφαίες χώρες δεν πλησιάζει τα 1,11 γκολ του Μίτροβιτς ανά αγώνα. Ο Σίμον Τερόντε της Σάλκε μετράει κατά μέσο όρο 0,88 γκολ ανά αγώνα (15 στο σύνολο) στη Bundesliga 2 με αποτέλεσμα να είναι είναι δεύτερος πίσω από τον Σέρβο φορ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X