Βρείτε κάτι άλλο, η απόφαση για τον Τζαβέλλα ήταν σωστή

Βρείτε κάτι άλλο, η απόφαση για τον Τζαβέλλα ήταν σωστή
Photo Credits: INTIME

Ο δικαστής είχε το θάρρος να αποτυπώσει στην απόφαση του, τη διαφορά «νύχτα – μέρα» με του Ματίγια. Γράφει ο Τ. Τσατάλης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουμε το πόνο μας, έχουμε και τη χαζομάρα με τον Τζαβέλλα. Και δε μιλάω τόσο για τον σύλλογο που έχει κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ να έχει έδρα σε δύο πόλεις και όσα λένε τα επικοινωνιακά του Μέσα για την απόφαση για τον Τζαβέλλα. Μιλάω περισσότερο για ένα κομμάτι ΑΕΚτζήδων, που πραγματικά τρελαίνουν και τρελό πλέον. Σα να μην έχουμε άλλα να μας τρελάνουν.

Όχι παιδιά «δεν γίναμε γαύροι». Μην εκληφθεί ως προσβλητικό αυτό. Ακόμη κι εφημερίδα με την επωνυμία τη συγκεκριμένη υπήρχε μέχρι πρότινος, οπαδική του ΟΣΦΠ και συνεχίζει ως ένθετο σε άλλη οπαδική του ΟΣΦΠ σήμερα με τον ίδιο τίτλο. Και κάποια στιγμή πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιστορία με το «εμείς δε θα γίνουμε…». Γιατί από αλλού ξεκίνησε κι αλλού έχει πάει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X