ΑΕΚ: Η δοκιμή 11άδας του Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Η δοκιμή 11άδας του Γιαννίκη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ απόψε θα κρίνει πολλά για την φετινή χρονιά στους «κιτρινόμαυρους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο ματς για την ΑΕΚ… έφτασε.

Το βράδυ της Τετάρτης (20:00) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το 0-0 στη Θεσσαλονίκη η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη χρειάζεται νίκη για να περάσει στα ημιτελικά, ενώ με λευκή ισοπαλία πάει στην παράταση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ευνοεί τον ΠΑΟΚ και τον στέλνει στην επόμενη φάση. Εκεί όπου θα βρίσκεται για το ζευγάρωμα ένας εκ των Ολυμπιακού ή Παναιτωλικού.

Η ΑΕΚ προέρχεται από μία πολύ σημαντική ψυχολογική νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας με καλό φίνις μετά το 50’ στο ματς. Και η εικόνα της ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα φαίνεται ότι μετρά πολύ για τον Αργύρη Γιαννίκη. Διότι σκέφτεται σοβαρά και το δοκίμασε μάλιστα στα Σπάτα στην προπόνηση της Τρίτης, να βάλει τον Αμραμπατ σε θέση κοντά στον Αραούχο και στα άκρα τους Τσούμπερ και Γκαρσία με σύστημα 4-2-3-1, με Σιμόες και Σιμάνσκι στον άξονα. Στην άμυνα μπροστά από τον Τσιντώτα, η τετράδα των Ρότα-Τζαβέλλα-Μήτογλου-Χατζισαφί έχει σαφές προβάδισμα για την Ενωση που θέλει μόνο νίκη για να περάσει. Σε αυτό το αγωνιστικό πλάνο μένει εκτός ο Γέβτιτς.

Ο Γιαννίκης θέλει εξυπνάδα και σωστή διαχείριση του αγώνα, ο οποίος ουσιαστικά θα κρίνει αν η ΑΕΚ μείνει ζωντανή στο Κύπελλο ή κλείσει από τώρα την σεζόν αποτυχημένα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X