Ο Μελισσανίδης παραδέχθηκε ότι φταίει, εσείς είστε συνυπεύθυνοι!

Ο Μελισσανίδης παραδέχθηκε ότι φταίει, εσείς είστε συνυπεύθυνοι!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει μετά από πολύ καιρό για όσα δεν έγραψε και έχει υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε από εδώ, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν διαφορετικά. Επειδή όμως όπως λένε και στο χωριό μου, «κακό σκυλί ψόφο δεν έχει», επέστρεψα…

Είναι γεγονός πως όλο το προηγούμενο διάστημα (που… έλειπα) η ΑΕΚ απογοήτευσε οικτρά τον κόσμο της. Όλος ο οργανισμός ΑΕΚ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, κατάφεραν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Στα δικά μου τα μάτια η ανάληψη της ευθύνης για τη φετινή αποτυχία από τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι μόνο η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη αφορά το τι έγινε για να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν και η απάντηση είναι τίποτα! Δυστυχώς.

Το έχω γράψει πολλές φορές, ότι στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη, ό,τι και αν γίνει η ευθύνη πάντα θα είναι πρώτα από όλα δική του. Όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανένας άλλος δεν έχει το ειδικό βάρος να αναλάβει το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί. ΚΑΝΕΝΑΣ!

Αντιθέτως όλοι κρύβονται πίσω από τραγικές δικαιολογίες, μετατόπιση ευθυνών στον διπλανό τους, θεωρίες συνωμοσίας και φυσικά, πίσω από τη μπούρδα «δε βάζει λεφτά ο Μελισσανίδης». Η αλήθεια είναι πως λεφτά βάζει, αλλά δυστυχώς τα βάζει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, μεταξύ άλλων και εξαιτίας των επιλογών που έχει κάνει.

Όλοι έχουν ευθύνες, αλλά κρύβονται!

Πάμε να πάρουμε κάποια πράγματα από την αρχή. Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ είναι πάνω από ένα χρόνο στην ομάδα. Για περισσότερο από τέσσερις μήνες έψαχναν έναν αμυντικό χαφ από το πάνω ράφι που θα έκανε τη διαφορά. Και βγήκαν και δήλωσαν «δεν βρήκαμε».

Συγγνώμη, αλλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ! Τι πάει να πει δεν… βρήκατε. Η ΑΕΚ πληρώνει Εκτελεστικό Διευθυντή, Τεχνικό Διευθυντή, δύο τουλάχιστον scout και «συνεργάτες» και όλοι εσείς οι πέντε δεν βρήκατε έναν παίκτη σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική υφήλιο; Ε ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!

Δεν με απασχολεί αν είχατε ατζέντα με 5.000 παίκτες, αν κάνατε επαφές, αν θα φέρνατε στην ΑΕΚ έναν παίκτη που θα ήταν κράμα Μακελελέ και Μασεράνο. Η ουσία είναι ότι βγήκατε και είπατε ότι δεν βρήκατε. Ε ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!

Μετά το φιάσκο με τον Εντσάμ το καλοκαίρι και αφού κάνατε την υπέρβαση με τον Τσούμπερ (αφού προηγουμένως ο μάνατζερ του παίκτη σας έπαιξε όπως γούσταρε και σας πήρε ότι είχατε και δεν είχατε σε εκείνη τη διαπραγμάτευση που ολοκληρώθηκε μόνο και μόνο επειδή σας είπε ο Μελισσανίδης «μη γυρίστε πίσω χωρίς τον παίκτη»), αφήσατε την ΑΕΚ γυμνή στη μοναδική θέση όπου ξέρατε ότι είχε τεράστια ανάγκη.

Και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχει ούτε ένας σας το θάρρος να παραιτηθεί. Να πει «φταίω εγώ και για αυτό φεύγω». Έχει πολύ μέλι το να λες εργάζομαι στην ΑΕΚ και να καμαρώνεις, αλλά πρέπει και να προσφέρεις κάτι…

Κάποιος να εξηγήσει τα αυτονόητα στον Γιαννίκη

Όταν ανέλαβε ο Γιαννίκης, μετά το πρώτο του ματς, η ΑΕΚ ήταν στο -1 από τον Ολυμπιακό. Τη 12η αγωνιστική μετά τη νίκη επί του Παναθηνϊκού ήταν στο -6 από την κορυφή και στο +7 από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα είναι στο -14 από την κορυφή και στο -5 από την ομάδα του Κλαψέσκου.

Όποιος πιστεύει ότι με απολογισμό 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες (εκ των οποίων οι τρεις από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Βόλο εντός έδρας και μάλιστα σερί) δεν έχει ευθύνη ένας προπονητής, ας αποχωρήσει από το blog. Και να πεις ότι βλέπουμε και καμία ομάδα που παίζει μπάλα, αλλά δεν την πάει να πεις κάνε υπομονή. Τα μάτια μας πονάνε με αυτό που βλέπουμε…

Να πεις για τη διαχείριση των αγώνων κατά τη διάρκειά τους; Εκεί να δεις εγκλήματα. Να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής μετά τα ματς; Άκρη δε βγάζεις. Να τον ακούς να δηλώνει ότι βγάλαμε αντίδραση κόντρα στον ουραγό που δεν είχε σκοράρει για εφτά ματς είχε τέσσερις σερί ήττες και παραλίγο να σου κάνει την κηδεία στη φάση του 51′ (ας όψεται ο Τσιντώτας); Ε, εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

Ας πάρει κάποιος τον Γιαννίκη από το χέρι και ας του εξηγήσει τι είναι η ΑΕΚ. Που έχει έρθει γιατί είτε δεν ξέρει, είτε δεν έχει καταλάβει. Ας του πει ότι δεν βγάζεις αντίδραση αν κερδίσεις τον Απόλλωνα, αλλά αν προκριθείς επί του ΠΑΟΚ, δε χάσεις τουλάχιστον στο Καραϊσκάκη, αποκλείσεις τον Ολυμπιακό κατακτήσεις το Κύπελλο και τη 2η θέση. Έτσι βγάζεις αντίδραση. Δεν είσαι στον ΠΑΣ Γιάννινα για να βγάλεις αντίδραση με τον Απόλλωνα -με όλο το σεβασμό στις ομάδες- αλλά στην ΑΕΚ! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Θα με ρωτήστε ποιος να το κάνει αυτό… Δεν με απασχολεί! Ας το κάνει ο Βασίλης Δημητριάδης που έχει ζήσει και ξέρει τι είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ. Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι.

Ας το κάνει όποιος ΠΡΈΠΕΙ τέλος πάντων. Δε γίνεται όμως ο προπονητής της ΑΕΚ να εκτίθεται και να εκθέτει έτσι την ομάδα.

Οι παίκτες πρέπει να είναι στο κάδρο!

Φυσικά άμοιροι ευθυνών δεν γίνεται να μην είναι οι παίκτες. Μιλάμε για επαγγελματίες που δεν τους λείπει ΤΙΠΟΤΑ. Ήρθαν στην ΑΕΚ υπέγραψαν με όσα ήθελαν και έχουν «υποχρεώσεις» στις οποίες ελάχιστοι ανταποκρίνονται.

Εργάζονται καθημερινά σε ένα προπονητικό κέντρο εξαιρετικό. Στα Σπάτα και όχι στους Θρακομακεδόνες. Είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και δεν τους χρωστάει η ΑΕΚ όπως γινόταν επί Αδαμίδη και Δημητρέλου όπου κάποιοι δεν είχαν ούτε για να φάνε!

Είναι πάντα όλοι τους κρυμμένοι πίσω από τον Μελισσανίδη και το κάθε «εύκολο θύμα» που λέγεται προπονητής της ΑΕΚ. Είναι μόνο λόγια εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Ελάχιστοι νιώθουν τι σημαίνει να είσαι σε αυτή την ομάδα και πόσο τυχεροί είναι. Αν τα πράγματα δεν είναι έτσι, θα μπορούσαν να φύγουν. Να ζητήσουν να πάνε αλλού για να… γλιτώσουν. Αλλά δεν…

Και επειδή η συζήτηση για τα λεφτά πάντα σας αρέσει, η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΟΦΗ που έχει χρηματιστηριακή αξία 15,8 εκατ. ευρώ, τον Παναιτωλικό των 10,4 και τον Βόλο του 9,25. όταν η ίδια έχει 41,95! Αυτά για να ξέρουμε τι συζητάμε.

Η 8η, η 9η και η 10η ομάδα της Super League σε κέρδισε μέσα στο γήπεδό σου! Η ουραγός 14η σου έκοψε άλλους δύο εκτός έδρας. Αν σαν παίκτες της ΑΕΚ δεν ντρέπεστε και δεν κάνετε τίποτα για να χαρίστε μία χαρά στον κόσμο είστε λίγοι για να φοράτε τη φανέλα της.

ΥΓ: Την Τετάρτη έχουμε τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Για μένα υπάρχουν κάποια δεδομένα. Η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε θα έρθει να προκαλέσει και θα χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να προκριθεί. Όπως κάνει πάντα. Δεν είναι τυχαίο το «γαύροι του Βορρά» που τους συνοδεύει εδώ και χρόνια. Όποιος έχει δει πως παίζουν ξέρει και καταλαβαίνει. Ψευτοτσαμπουκάδες, συνεχόμενες βουτιές, διαμαρτυρίες καραγκιοζιλίκια και φουλ εύνοια από τη διαιτησία. Σε κάθε τους ματς.

Σε αυτό με τον Παναιτωλικό πήραν πέναλτι που δεν είναι. Στο ματς με τον ΟΦΗ το ίδιο την ώρα μάλιστα που έγινε το 0-1. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν δόθηκε πέναλτι μαρς εις βάρος τους με το σκορ στο 0-1.

Στα μεταξύ μας παιχνίδια έχουν γίνει τα όργια των οργίων. Τι να θυμηθεί κανείς; Τον Σιδηρόπουλο δύο χρονιές σερί μέσα στην Τούμπα; Τον τελικό του 2017 με το οφσάιντ του Ενρίκε, του 2018 με την αποβολή του Βράνιες που ήταν του Βιεϊρίνια, του 2019 με τις τριγωνικές αλλαγές και το πέναλτι που δεν μας δόθηκε; Να θυμίσω τη σεζόν 2019-2020 το φάουλ του Σφιντέρσκι πριν το πέναλτι; Η λίστα ατελείωτη.

Η ΑΕΚ οφείλει να μην πάει σα πρόβατο στη σφαγή. Οφείλει να υπερασπίσει τα συμφέροντά της και όχι να μυξοκλαίει μετά το ματς όπως έγινε στα ματς με τον ΟΦΗ ή τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ή ακόμα όπως σε αυτά με τον Παναιτωλικό για την αποβολή του Μάρτενσον ή το πέναλτι στον Αραούχο στο ματς με τον Άρη.

Ο ΑΕΚτζής δεν είναι ούτε «γαύρος», ούτε «γαύρος του βορρά». Εκτιμά την προσπάθεια, αλλά σιχαίνεται την κοροϊδία και την αδικία! Νικήστε, προκριθείτε!

ΥΓ 2: Για την προμελετημένη δολοφονία του Άλκη, διότι τέτοια ήταν, μόνο ΝΤΡΟΠΗ μπορούμε να νιώθουμε όλοι, διότι έχουμε αποτύχει ως κοινωνία. Είδα τη συνέντευξη των γονιών του στην ΕΤ3 και ειλικρινά σας μιλάω αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με όλα αυτά που είπαν και τη στάση τους όλο αυτό το διάστημα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Για όλους μας. Και πρώτα από όλα για μένα. Που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να διαχειριστώ κάτι τέτοιο όπως οι γονείς του Άλκη. Αυτό το «δε νιώθω τίποτα» που είπε η μητέρα του, ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…

Δυστυχώς όμως δε θα αλλάξει τίποτα. Θα χυθούν κροκοδείλια δάκρυα, οι πολιτικοί θα κάνουν δηλώσεις και σε λίγο καιρό θα σβήσουν όλα, όπως σβήνουν όσα γράφουμε στην άμμο όταν έρχεται το κύμα. Μέχρι το επόμενο θύμα που θα μας συγκλονίσει ξανά. Η υποκρισία περισσεύει σε αυτόν τον τόπο.

ΥΓ 3: Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Η συνέντευξη στον Ντέμη ήταν μία παρωδία. Ο Άγγλος γελοιοποιήθηκε ακόμα περισσότερα με όσα είπε και όσα δεν κάνει πλέον.

ΥΓ 4: Λευτέρης Αυγενάκης. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία! Η σημερινή του ομιλία στη Βουλή ήταν ο ορισμός της ξεφτίλας!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X