Νικολάου στο ENWSI TV: «Δεν κάνουμε μαγικά, όλοι επιστρέφουν το γρηγορότερο δυνατόν» (VIDEO)

Νικολάου στο ENWSI TV: «Δεν κάνουμε μαγικά, όλοι επιστρέφουν το γρηγορότερο δυνατόν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Λάκης Νικολάου στην εκπομπή AEK after του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένος στο ENWSI TV ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Λάκης Νικολάου.

Ενας πιστός επί χρόνια στρατιώτης της ΑΕΚ, ήταν και συνεχίζει να είναι πάντα εκεί για την Ενωση.

«Προσφέρω αμισθί τις υπηρεσίες μου στην ΑΕΚ, από την αγάπη μου για την ομάδα. Σε όλους. Πονάω την ομάδα πολύ περισσότερο από όσο νομίζουν κάποιοι», ανέφερε αρχικά στη κουβέντα του με τον Στάυρο Καζαντζόγλου.

Μεταξύ άλλων, μίλησαν και για την τρέχουσα κατάσταση στην Ενωση με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστα Γαλανόπουλο. «Ο Στάνκοβιτς έχει χειρουργηθεί και προσπαθεί να επιστρέψει. Πως περιμένετε να είναι; Μαγικά κάνουμε; Εχει χειρουργηθεί στο γόνατο και είναι στη διαδικασία να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Δεν καταλαβαίνω μερικά πράγματα. Κάνει προσπάθειες να επιστρέψει γρήγορα».

Μάλιστα τόνισε πως «Φέτος, είναι πολύ λίγα τα περιστατικά τραυματισμών. Δεν νομίζω ότι έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα πάνω σε αυτό. Αν έρθει κάποιος παίκτης και κάνουμε κάποια ένεση είναι λογικό, μην τα γιγαντώνουμε. Ο Σιμάνκσι, ο Σιμόες, χειρουργήθηκαν και επέστρεψαν μια χαρά. Έχουμε κάποιες θλάσεις και κάποια τραβήγματα, δεν είναι παράλογο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Πέτρου Μάνταλο, λέγοντας: «Ο καημένος ο Μάνταλος έχει κολλήσει τρεις φορές κορωνοϊό, τι περιμένουμε από αυτό το παιδί; Σε πέντε μέρες πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Πρέπει να ξέρουμε τι συμβαίνει και να μη λένε ό,τι να ναι».

Τέλος, για τον Γαλανόπουλο, είπε: «Σύντομα θα επιστρέψει ο Κώστας Γαλανόπουλος. Εχουμε μπερδέψει την ιατρική, με την αποθεραπεία και τους τραυματισμούς. Εχουμε σοβαρούς ανθρώπους που ασχολούνται πολύ στενά με τα προβλήματα των παιδιών.

Δείτε το εδώ

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X