Αρναούτογλου: «Αεροχείμαρρος θα φέρει την επιδείνωση εξπρές, δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς κάθε μέρα στους χάρτες» (VIDEO)

Καιρός: Προ των πυλών νέα κακοκαιρία -Κίνδυνος για πλημμύρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα κακοκαιρία εξπρές έρχεται στην χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας (7/2), με βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και αεροχείμαρρους.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του, κάνει λόγο για αεροχείμαρρο που ξεκινήσει με ριπές 240χιλ/ώρα στο εσωτερικό του και θα κινηθεί ανατολικότερα εξασθενημένος.

Η ανάρτησή του
«Δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς κάθε μέρα στους προγνωστικούς χάρτες!

Ένας αεροχείμαρρος με ανέμους (κίτρινο χρώμα) οι ριπές των οποίων θα αγγίζουν τα 240χιλ/ώρα στο εσωτερικό του, στα 5000 όμως μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το βράδυ της Κυριακής 6/2, πάνω από την ανατολική Αγγλια έως και τις Κάτω Χώρες!

Κινούμενος ανατολικότερα και σταδιακά εξασθενούμενος, είναι αυτός που θα φέρει την επιδείνωση ΕΞΠΡΕΣ του καιρου αργά το βράδυ πρώτα στα βόρεια και τη Τρίτη 8/2 και στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, προκαλώντας πολύ ισχυρούς έως σφοδρούς κατά τόπους βοριάδες και στην Ελλάδα όχι μόνο στη θάλασσα αλλά και στη στεριά, με ριπές που ίσως ξεπεράσουν τοπικά και τα 9-10 μποφόρ, όπως ανέφερα και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 τις προηγούμενες ημέρες!

Κάντε κλικ δεξιά στην εικόνα για μεγέθυνση για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στο τι είναι ο αεροχείμαρρος αλλά και πόσο επηρεάζει τα αεροπορικά ταξίδια!
Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X