Iντερ: Προσκάλεσε στο ντέρμπι με τη Μίλαν την 84χρονη Τζιανκάρλα (ΦΩΤΟ)

Iντερ: Προσκάλεσε στο ντέρμπι με τη Μίλαν την 84χρονη Τζιανκάρλα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επί πολλές δεκαετίες οπαδός της Ίντερ και επί 35 χρόνια κάτοχος κάρτας διαρκείας, Τζιανκάρλα, έλαβε επίσημη πρόσκληση από την αγαπημένη της ομάδα για το ντέρμπι του Μιλάνου, αφού δεν θα μπορούσε φέτος να βρεθεί στο γήπεδο!

Η 84χρονη Τζιανκάρλα λόγω του κορωνοϊού δεν προμηθεύτηκε εισιτήριο διαρκείας κι έτσι την «πονάει» που δεν μπορεί να βλέπει την αγαπημένη της Ίντερ, όσο συχνά θα το επιθυμούσε.

Για να φτάσει στο «Τζουσέπε Μεάτσα» άλλαζε τέσσερις γραμμές τρένου, όμως, αυτό δεν την κούραζε, από τη στιγμή που ήξερε ότι θ’ απολαύσει το γήπεδο.

Φέτος, σκόπευε να βρεθεί έστω έξω από το «Μεάτσα» για στήριξη και ν’ ακούει από ραδιοφωνάκι το Derby della Madonnina, ωστόσο, η Ίντερ δεν την άφησε έτσι.

Της έστειλε επίσημη πρόσκληση για το ντέρμπι με την Μίλαν και μαζί της έφτιαξε και μια φανέλα με το όνομα και την ηλικία της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CALCIATORIBRUTTI (@calciatoribrutti)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X