Για τη νίκη και την κορυφή - Η ΑΕΚ κόντρα (18:00, LIVE Streaming) στη Δράμα στο «Γ. Κασιμάτης»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει μια ακόμη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νικηφόρο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 18:00 την Δράμα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Handball Premier.

Οι τρεμπλούχοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, αλλά και την επικράτηση στην Έδεσσα επί του Αερωπού στοχεύουν στην κατάκτηση μιας ακόμη νίκης που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.  Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C. TV. Νέο πρόσωπο στην αποστολή της ΑΕΚ θα είναι ο Ολεξαντρ Σέβελεφ ο οποίος αποκτήθηκε στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα αμυντικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Δημητρούλια είναι και η επιστροφή του Χρήστου Μυλωνά στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Αραμπατζή, Μπριάτκα, Βασιλείου, Στεφάνοβιτς, Λέμος, Άντζελιτς, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπουκοβίνα, Μόγια, Πλάθα, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε, Κοτσιώνη, Σέβελεφ, Ζαρίκο.

Σέβελεφ: «Θέλω να κάνω ένα καλό παιχνίδι»

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει στον σημερινό αγώνα με τη Δράμα ο Ολεξάντρ Σέβελεφ. Ο Ουκρανός στις πρώτες του δηλώσεις στο aek.gr σχολίασε πως είναι χαρούμενος που θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και παρά τις λίγες προπονήσεις που έχει κάνει με τη νέα του ομάδα σχολίασε πως θα βρει την κοινή γλώσσα με τους συμπαίκτες του: «Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου παιχνίδι αύριο στην ΑΕΚ. Ελπίζω το ματς να πάει καλά και εγώ προσωπικά θέλω να κάνω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχω μόνο δύο προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, αλλά θεωρώ πως θα βρούμε… γρήγορα μια κοινή γλώσσα στον αγωνιστικό χώρο!».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δράμα, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 10 φορές στο Πρωτάθλημα, 5 σε κάθε έδρα, με την ομάδα μας να έχει το απόλυτο των νικών. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 359 τέρματα (183 εντός έδρας), ενώ η Δράμα 227 τέρματα (113 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτοι σκόρερς της ΑΕΚ κόντρα στη Δράμα στο Πρωτάθλημα είναι οι Παναγιώτης Νικολαΐδης και Διονύσης Γεωργιάδης με 27 τέρματα.

 

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Handball Premier (πλέι οφ- 3η αγωνιστική)

Ιωνικού 12:30 (ΕΡΤ3), Ιωνικός Affidea- ΠΑΟΚ

(Τόλιος- Μερτινιάν, Νικολίτσας)

Μάνος Λοίζος 14:45, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Αβράμης- Χρόνης, Μίγκας)

Νέα Κίος 16:00, Διομήδης Άργους- Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Ανταλής)

ΟΑΚΑ 18:00, ΑΕΚ- Bianco Monte Δράμα 1986

(Τόλιος- Φωκίτης, Μίγκας)

Handball Premier (πλέι άουτ- 2η αγωνιστική)

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΣΕ Δούκα

(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Αγγελίδης)

Κέρκυρας 18:00, Φαίακας Κέρκυρας- HC Σαλαμίνα

(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Βέργος)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic

(Νάσκος- Χαρίτσος, Μιχαηλίδης)

 

Η βαθμολογία της Handball Premier

  1. ΑΕΚ 14
  2. ΠΑΟΚ 12
  3. Ολυμπιακός 12
  4. Ιωνικός 8
  5. Αερωπός Έδεσσας 7
  6. Δράμα 5
  7. Διομήδης 4
  8. ΑΕΣΧ Πυλαίας 0

 

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X