Χάθηκαν δεκάδες εκατομμύρια από την περιουσία Τράγκα

Έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο στρατόπεδα είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι οι κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια περιουσία σε ακίνητα, αλλά και καταθέσεις.

Από τη μία πλευρά είναι η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά (σημειώνεται ότι είναι η μόνη η οποία έχει πλήρη εικόνα για τις εταιρείες και τα εταιρικά σχήματα), και ο μεγάλος του γιος από τον πρώτο του γάμο, Γιάννης Τράγκας, και από την άλλη πλευρά ο γιος του από τον δεύτερο γάμο, Φρέντυ (Φρειδερίκος) Τράγκας.

Η αλήθεια είναι ότι τα δύο παιδιά και η τελευταία σύζυγός του δεν είχαν ποτέ στενές σχέσεις, κάτι που είχε οδηγήσει σε διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους τους δύο του γιους, με τους οποίους μάλιστα ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια δεν διατηρούσε σχεδόν καθόλου σχέσεις. Είναι προφανές ότι η αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω του, ωστόσο, τους έχει φέρει (εξ ανάγκης) πιο κοντά.

Διαβάστε περισσότερα για τα δεκάδες εκατομμύρια που χάθηκαν από την περιουσία Τράγκα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X