Με πάθος για την πρόκριση η ΑΕΚ κόντρα (18:00 LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στον Κέρκη Σάμου

Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΕΚ 3-1 ΣΕΤ (ΤΕΛΙΚΟ)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κέρκη Σάμου για το Κύπελλο Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ΑΣ Κέρκης υποδέχεται σήμερα στις 18:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί την προηγούμενη Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας και θα διεξαχθεί τελικά σήμερα με την ΑΕΚ να θέλει μόνο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς της πρόσφατης ήττας στο πρωτάθλημα. Ο παίκτης της ΑΕΚ Δημήτρης Θεοδόσης σχολίασε για το σημερινό ματς: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζουμε ότι οι αγώνες Κυπέλλου έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Έχοντας πλέον στην ομάδα έναν πάρα πολύ σημαντικό παίκτη, τον Τεϊλορ Χαντ, θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη» .

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X