Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Άλκη – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Το συγκλονιστικό μήνυμα με κασκόλ του ΠΑΟΚ: «Τους σιχάθηκα. Δεν ξαναπατάω γήπεδο» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανελλήνια συγκίνηση και αποτροπιασμό προκάλεσε η δολοφονία του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη, στην πόλη της Βέροιας, στις 11:30. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών της σοκαριστικής ενέργειας.

Τις έρευνες επιβλέπει προσωπικά ο αστυνομικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν προσαχθεί τρία άτομα, τα οποία καταθέτουν ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) από χέρια αδίκτακτων φονιάδων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άτυχος νεαρός έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς χτυπήθηκε με βαρβαρότητα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, ο θάνατος του 19χρονου φίλου του Άρη προήλθε μεν από το μαχαίρωμα που τον τραυμάτισε θανάσιμα στη μηριαία αρτηρία, ωστόσο υπέστη και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τη μανία των χτυπημάτων που δέχθηκε, και τα οποία θα μπορούσαν επίσης να αποτελέσουν αιτία θανάτου. Πρόκειται για στοιχεία που σοκάρουν ως προς το μένος των αδίκτακτων δολοφόνων, οι οποίοι πραγματοποίησαν την αποτρόπαια επίθεση χτυπώντας με βαρβαρότητα το θύμα και την παρέα του.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία «ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή». Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 τα ξημερώματα της Τρίτης καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε την αστυνομία.

Πηγή: ethnos.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X