Λάτσι: «Η μεταγραφή στην ΑΕΚ έγινε γρήγορα και απρογραμμάτιστα - Το πιο σημαντικό είναι η σκληρή δουλειά»

Λάτσι: «Η μεταγραφή στην ΑΕΚ έγινε γρήγορα και απρογραμμάτιστα - Το πιο σημαντικό είναι η σκληρή δουλειά»
Photo Credits: INTIME

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε για την ΑΕΚ αλλά και τα παιδικά του χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζίγκα Λάτσι παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια όσο και στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «pomurske-novice.si» ο Σλοβένος αμυντικός:

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο πολύ μικρός», υποστήριξε σπεύδοντας να μιλήσει για τον ρόλο του αδελφού του. «Ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ο Λουκ και εγώ ήμασταν πάντα αντίπαλοι γιατί ήταν μεγαλύτερος, μεγαλύτερος, δυνατότερος και δυσκολευόμουν να τον κερδίσω. Αλλά με ώθησε να προπονηθώ ακόμα περισσότερο για να μπορέσω να τον κερδίσω.

Ήμουν ένα ντροπαλό αγόρι και ξεκίνησα προπονήσεις υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούσα να προπονηθώ με τον αδερφό μου. Οπότε πάντα έκανα προπόνηση ε ένα ή δύο χρόνια μεγαλύτερους παίκτες.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, μου άρεσε και η κιθάρα. Παρακολουθούσα μαθήματα σε μουσικό σχολείο για τέσσερα χρόνια, αλλά όταν αποφάσισα να παίξω ποδόσφαιρο, σταμάτησα να πηγαίνω στο μουσικό σχολείο. Μετά έπαιζα κιθάρα στην εκκλησία και σε κάποιες εκδηλώσεις στο σχολείο. Έχω κιθάρα και εδώ στην Ελλάδα, καθώς χαλαρώνω παίζοντας.

Η μεταγραφή στην ΑΕΚ και η αναχώρηση για την Ελλάδα έγινε πολύ γρήγορα και απρογραμμάτιστα. Είχα αρκετές προσφορές και ήλπιζα αθόρυβα ότι ίσως κάποια μέρα θα έπαιζα στο εξωτερικό. Περίμενα το καλοκαίρι, αλλά ήρθε μια καλή προσφορά τον χειμώνα. Αφού μίλησα με τους γονείς και τον ατζέντη μου, άδραξα την ευκαιρία και μαζί αποφασίσαμε να πάμε να το δοκιμάσουμε. Παρά το γεγονός ότι είμαι στην Ελλάδα για δύο χρόνια, το σπίτι μου είναι ακόμα το Ντουμπρόβνικ.

Δεν υπάρχει ακριβής συνταγή επιτυχίας στο ποδόσφαιρο. Εκτός από ένα πλέγμα ευτυχισμένων περιστάσεων, θεωρώ ότι η σκληρή δουλειά είναι το πιο σημαντικό πράγμα, φυσικά χρειάζεται και λίγο ταλέντο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X