ΑΕΚ: Πιάνει δουλειά από αύριο ο Σέβελεφ

ΑΕΚ: «Μπαμ» στο φινάλε με τον «γίγαντα» Ολεξάντρ Σέβελεφ!
Photo Credits: INTIME

Ο Ουκρανός πίβοτ θα ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να προχωράει σε δύο νέες προσθήκες με στόχο την βελτίωση και ενίσχυση του ρόστερ της.

Η «Ένωση» ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Ουκρανό πίβοτ, Ολεξάντρ Σέβελεφ ο οποίος είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες, το στοιχείο δηλαδή που ήθελε ο Δημήτρης Δημητρούλιας να προσθέσει στην ομάδα. Ο 34χρονος πίβοτ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αύριο αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο παίκτης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων. Ενισχυμένη πλέον με τους Σέβελεφ και Στεφάνοβιτς στη θέση των Μπεριά και Μπεντζιλαλί που αποδεσμεύτηκαν η ΑΕΚ μπαίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν που θα κρίνει τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι άνθρωποι της διοίκησης είδαν τις αδυναμίες και φρόντισαν να ενισχύσουν την ομάδα προχωρώντας στις καλύτερες δυνατές λύσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην οποία αναγκαστικά οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X