«Ο Φράνσον θυμίζει πάρα πολύ τον Γιόχανσον - Μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ»

«Ο Φράνσον θυμίζει πάρα πολύ τον Γιόχανσον - Μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο μάνατζερ και σκάουτ Σπύρος Τουλίκας μίλησε για τον Αλεξάντερ Φράνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο agent και σκάουτ Σπύρος Τουλίκας μίλησε για τον Αλεξάντερ Φράνσον και τόνισε ότι ο Σουηδός μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ.

Ο Αλεξάντερ Φράνσον είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο και ο agent και σκάουτ Σπύρος Τουλίκας μίλησε για τον Σουηδό χαφ στην «Livesport».

Ο σκάουτ Σπύρος Τουλίκας για τον Αλεξάντερ Φράνσον

Aναλυτικά όσα είπε:

«Πρόκειται για παίκτη από τοπ ομάδα της Σουηδίας. Θα βοηθήσει σίγουρα την ΑΕΚ. Δεν τίθεται καν ερώτημα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του θυμίζει πάρα πολύ τον Γιόχανσον. Βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με πολλές συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, με πολλές ασίστ. Είναι παίκτης που ξέρει να συνδέει άμυνα και επίθεση. Παίζει τόσο “6”, όσο και στο “8”. Τα περισσότερα ματς τα παίζει ως “8άρι”. Είναι αρκετά ψηλός και παίκτης με καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ την ισορροπία που θέλει μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης. Πατάει περιοχή και έχει το γκολ».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X