ΑΕΚ: Μόνο για τη νίκη (20:00) κόντρα στον Άθλο στην Ορεστιάδα

Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΕΚ 3-1 ΣΕΤ (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 τον Άθλο στην Ορεστιάδα για την 4η αγωνιστική της Preleague με τη νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ορεστιάδα βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 τον Άθλο για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης της Pre League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις δύο τελευταίες ήττες από Αριστοτέλη Σκύδρας και Κέρκη Σάμου για να μπει και πάλι δυναμικά στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Η «Ένωση» με δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις.  Με μια καλή εμφάνιση η ΑΕΚ έχει σίγουρα τις δυνατότητες για να πάρει το τρίποντο που θα την δώσει και την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Άκης Χατζηαντωνίου είδε τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, χωρίς προβλήματα, με αποτέλεσμα να είναι όλοι διαθέσιμοι.

O Μπάμπης Μουσίκας μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε για τη σημερινή αναμέτρηση πως είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του: «Αρχικά για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παίξω απέναντι σε μια ομάδα κοντά στη περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πλήρης και έτοιμη για τη νίκη».

Pre League Ανδρών – Γ’ Όμιλος – 4η αγωνιστική

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Παραλίας 18.00: ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΣ Κέρκης Σάμου

Διαιτητές: Κουτσούλας, Χανδρινός, Γραμματεία: Λιακουνάκου, Παρατηρητής: Τσουμελέας

ΔΑΚ Σκύδρας 18.00: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μαυρίδης, Γραμματεία: Καρυπίδου, Παρατηρητής: Θεμελής.

«Ν. Σαμαράς» 20.00: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΑΕΚ

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Γραμματεία: Ζηλιασκοπούλου.

 

Η βαθμολογία της Preleague

1. Πήγασος Πολίχνης 7

2. ΑΟ Καλαμάτα 80

3. ΦΕΣ Αριστοτέλης 6

4. ΑΣ Κέρκης 4

5. ΑΕΚ 2

6. Άθλος Ορεστιάδας 2

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X