ΑΕΚ: Ο Κοτσιώνης στο «1o Respect your Talent Camp»

ΑΕΚ: Ο Κοτσιώνης στο «1o Respect your Talent Camp»
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός αθλητής της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία για τρεις ημέρες να συμμετάσχει στο καμπ που διοργάνωσε η ΕHF αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 1ο «Respect your talent» καμπ που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία το τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, συμμετείχε ο αθλητής της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσιώνης.

Ο νεαρός αθλητής του «Δικεφάλου» είχε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να έρθει σε επαφή με μεγάλα ονόματα του χάντμπολ και να ακούσει ομιλίες που αφορούν την εξέλιξη του σε διάφορα θέματα. Μια σημαντική διάκριση για τον παίκτη της ΑΕΚ που βρέθηκε για λίγες ημέρες ανάμεσα στους καλύτερους της ηλικίας του.

Η EHF αναφερόμενη στο συγκεκριμένο καμπ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ενώ οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μάχονται για ένα μετάλλιο στα γήπεδα, μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηπείρου επενδύουν στην εξέλιξή τους εκτός γηπέδου για να προωθήσουν τη  σταδιοδρομία στο χάντμπολ. Το Respect Your Talent Camp 2022 διεξήχθη στη Βουδαπέστη μεταξύ 20 και 22 Ιανουαρίου, παράλληλα με το EHF EURO 2022. Το πρόγραμμα έχει σκοπό να παρέχει στους παίκτες συστηματική εξέλιξη εκτός γηπέδου, τόσο από προσωπική όσο και από αθλητική άποψη, όπως πιστεύεται του EHF συμβάλλει σε βιώσιμα μονοπάτια και αθλητικές επιδόσεις.

«Το EHF αναγνωρίζει την ανάγκη υποστήριξης νεαρών παικτών στο δύσκολο στάδιο ανάπτυξής τους. Το μοναδικό σκηνικό με πρεσβευτές που μοιράζονται τις εμπειρίες και το πάθος τους για το χάντμπολ με τους νεαρούς παίκτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους εμπνεύσετε και να τους προετοιμάσετε για την επαγγελματική τους καριέρα», δήλωσε ο πρόεδρος της EHF, Μάικολ Βίντερερ στα εγκαίνια του στην εκδήλωση. Σε συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς του χώρου οι αθλητές πραγματοποίησαν μια σειρά από διαδραστικές εκπαιδευτικές συνεδρίες, καλύπτοντας θέματα διπλής καριέρας. πνευματική ικανότητα, μέσα ενημέρωσης, αντιντόπινγκ και αθλητικό δίκαιο».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X