Συναγερμός για διαρροή αερίου στο Παγκράτι - Εκκενώνεται πολυκατοικία (VIDEO)

Πέραμα: Συγκέντρωση για τον θάνατο του 20χρονου -Καίνε λάστιχα στον δρόμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγα λεπτά στις Αρχές, καθώς υπάρχει πληροφορία για διαρροή αερίου στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, έγινε κλήση για διαρροή αερίου από αγωγό στην περιοχή και αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκκένωσης ορισμένης έκτασης της περιοχής, πιθανότατα σε μία ή δύο πολυκατοικίες από τις οποίες θα πρέπει να απομακρυνθούν οι κάτοικοι.


Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η διαρροή αερίου είναι σε κάποιο αγωγό στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου και όχι σε κάποιο κτήριο.

Παράλληλα για να επιληφθεί της διαρροής η Πυροσβεστική, έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X