Δήμαρχος Γαλατσίου: «Μπούκαρε» έξαλλος στο Mega - Μετά... ζητούσε συγγνώμη (VIDEO)

Δήμαρχος Γαλατσίου: «Μπούκαρε» έξαλλος στο Mega - Μετά... ζητούσε συγγνώμη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος παρενέβη σε ρεπορτάζ του Mega.

Στο Γαλάτσι και στη λεωφόρο Πρωτοπαπαδάκη βρέθηκε το συνεργείο του Mega που βγήκε «ζωντανά» στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για να παρουσιάσει την κατάσταση στους δρόμους με την κακοκαιρία «Ελπίς».

Η δημοσιογράφος Νέτη Φίλια μετέφερε στο ρεπορτάζ της πως σε κάποια στενά, τα οποία στο Γαλάτσι είναι μικρά και ανηφορικά, δύσκολα μπορεί να μπει «γκρέιντερ» για να ανοίξει τους δρόμους.


Ο Δήμαρχος του Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος ήταν προφανώς εκεί κοντά και άκουγε, εισέβαλλε στο πλάνο έξαλλος και φώναζε με κινήσεις έντονες του χεριού του, πως μεταφέρουν λάθος ειδήσεις και παραποιούν, λέγοντας πως από χτες το βράδυ στις 12:00 όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί.

Η δημοσιογράφος του μετέφερε πως πριν 10 λεπτά ήταν σε στενό που ήταν κλειστό, με τον Γιώργο Μαρκόπουλο να της λέει, «πάμε μαζί με την κάμερα να κάνουμε ρεπορτάζ». Όταν του ανέφερε το στενό, είπε πως «αυτό έχει δύο πολυκατοικίες και θα ανοίξει σήμερα».

Με τα πολλά ο Δήμαρχος Γαλατσίου, ο οποίος μίλησε μόνο για τους δρόμους, αλλά όχι για τα πεζοδρόμια που είναι… παγοδρόμια, ιδίως σε κεντρικούς δρόμους όπως η Βεΐκου με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν κάθε δευτερόλεπτο οι πολίτες του να σπάσουν πόδια και χέρια, κάπως ηρέμησε και ξεκίνησε να ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο του, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλός.

Καλό θα ήταν για τον δήμαρχο Γαλατσίου, όταν λιώσει το χιόνι και αποκαλυφθούν πάλι όλα, να πάρει την κάμερα του Mega που τόσο πολύ ήθελε να κάνουν ρεπορτάζ μαζί και να πάνε στο βουνό στο άλσος Βεΐκου που είναι γεμάτο σκουπίδια, από την πρώτη καραντίνα και δεν έχει καθαριστεί ποτέ, ώστε να δείξουν στο πανελλήνιο την κατάσταση που επικρατεί εκεί. Να δείξει ακόμα τα πεζοδρόμια τα οποία έχουν καταληφθεί από τα καφέ και τα μαγαζιά με «κλουβιά» και τραπέζια για τους πελάτες αλλά και τα δεκάδες παρκαρισμένα μηχανάκια από τα delivery. Ή ακόμα ακόμα και το πόσο καθαρό είναι το Γαλάτσι και ασφαλές για τους πολίτες του από τις τρύπες και τα μπαλώματα σε δρόμους και πεζοδρόμια, καθώς είναι πάρα πολλοί που φωνάζουν στον κ. Μαρκόπουλο, πως «Γαλάτσι δεν είναι μόνο το Παλαί», με το οποίο ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X