Τελική πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό Μπαλάντα!

Τελική πρόταση της ΑΕΚ για δανεισμό Μπαλάντα!
Photo Credits: INTIME

Ο Κολομβιανός μέσος Εντερ Μπαλάντα είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για τον άξονα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ… τρέχει για να ενισχυθεί, λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και το όνομα του Έντερ Μπαλάντα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την κιτρινόμαυρη διοίκηση.

Ο 29χρονος Κολομβιανός μέσος είναι αυτή τη στιγμή ο εκλεκτός για το χώρο του κέντρου και οι άνθρωποι της Ενωσης κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στην Αθήνα και να ολοκληρώσουν μια σπουδαία κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπριζ, στην ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης και ο στόχος είναι να βρεθεί η… φόρμουλα και να κλείσει το deal για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Και αυτό είναι το αντικείμενο της κουβέντας που γίνεται αυτή την στιγμή.

Ο έμπειρος Κολομβιανός διεθνής που μετράει φέτος 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπριζ, φαίνεται ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού της βελγικής ομάδας και ψάχνεται να αποχωρήσει.

Όπως και να χει, έστω και καθυστερημένα, η ΑΕΚ δουλεύει για να κλείσει μια πολύ σημαντική και ουσιαστική μεταγραφή που θα της φέρει ποιότητα και δύναμη στο χώρο του κέντρου που τόσο πονά φέτος…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X