Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη στην Αττική

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη στην Αττική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) σχεδιάζουν οι Συγκοινωνίες Αθηνών (όμιλος ΟΑΣΑ) σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό, και έπειτα από αυτοψίες των εποπτικών συνεργείων του ομίλου, προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων, αύριο, Τετάρτη, θα κυκλοφορήσουν τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ), με πρόγραμμα αργίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Συγκοινωνιών Αθηνων, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν μεταξύ 06.30 – 07.00, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και, με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, τα εποπτικά συνεργεία θα παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια θα προσαρμόζονται αναλόγως.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δεν θα πραγματοποιούνται ενδιάμεσες στάσεις. Στη γραμμή 1 η συγκοινωνία, θα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα με προοπτική έως το μεσημέρι να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X