ΑΕΚ: Το μηδέν στο Περιστέρι δείχνει το δρόμο για την άμυνα

ΑΕΚ: Το μηδέν στο Περιστέρι δείχνει το δρόμο για την άμυνα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε 11 αναμετρήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειτα από την ήττα σοκ από τον Παναιτωλικό, που διαδέχθηκε εκείνη με τον ΟΦΗ στο φινάλε του 2021, η ΑΕΚ έδειξε μια πρώτη αντίδραση. Πήρε ισοπαλία στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Κοινός παρονομαστής σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πως η ΑΕΚ έδειξε συμπαγής και διατήρησε το μηδέν στην άμυνα, κάτι που πέτυχε μόλις για τρίτη φορά φέτος σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις.

Ακόμα πιο αξιοσημείωτο, πως αυτό επιτεύχθηκε όντας στην εστία της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο ο πρωτόπειρος, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και αυτοπεποίθηση, αλλά είναι αλήθεια πως είχε ελάχιστη δουλειά. Η αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ ήταν εξαιρετική και επί της ουσίας, μόλις δύο φάσεις επικίνδυνες έγιναν από τον Ατρόμητο και αυτές μέσα από στατικές καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τους αριθμούς της ΑΕΚ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X