Αυστραλιανό Οπεν: Στα προημιτελικά με τεράστια ανατροπή ο Τσιτσιπάς (3-2) επί του Φριτζ

Αυστραλιανό Οπεν: Στα προημιτελικά με τεράστια ανατροπή ο Τσιτσιπάς (3-2) επί του Φριτζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ψυχωμένος Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε μετά το 1-2 του Τέιλορ Φριτζ και πέρασε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν για τρίτη φορά στην καριέρα του!

Μετά από μια συναρπαστική μάχη διάρκειας 3 ωρών και 23 λεπτών, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λύγισε τον 24χρονο Αμερικανό (Νο.22) με 4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-4 και έκλεισε πολύ μεγάλο ραντεβού με τον Γιάνικ Σίνερ στα προημιτελικά!

Παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, ο Τσιτσιπάς, έχοντας και τη Rod Laver Arena στο πλευρό του, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και «εκτέλεσε» τον εμπνευσμένο αντίπαλό του, που έδειχνε πραγματικά έτοιμος να κάνει την υπέρβαση. Δεν είχε, όμως, την αποτελεσματικότητα του Τσιτσιπά και είναι χαρακτηριστικό ότι είχε 2/15 μπρέικ πόιντ.

Το ματς, τελικά, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και απλά ο Τσιτσιπάς φάνηκε πιο αποφασισμένος να νικήσει! Δεν ήταν η καλύτερή του εμφάνιση, όμως είχε ψυχή, ήταν συγκεντρωμένος, έμεινε στο ματς και «χτύπησε» την πιο κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσει τη μεγάλη πρόκριση.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X